Gazete Vatan Logo

Kalp Atışı 21. yeni bölümde Eylül'e büyük şok!

Kalp Atışı 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kalp Atışı'nda bu akşam Eylül'ü kötü bir sürpriz bekliyor. Nazlı tehlikesi de devam ediyor. İşte Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'nın bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...

Kalp Atışı 21. yeni bölümde Eylül'e büyük şok!

Kalp Atışı 21. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Shoıw TV'de Cuma akşamları yayınlanan Kalp Atışı'nda Eylül ile Ali Asaf, Nazlı'dan kurtulabilecek mi? Kalp Atışı bu akşam izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

KALP ATIŞI 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Eylül’ün tüm çabalarına rağmen bomba patlar. Aynı gece Eylül ve Ali Asaf’ı ise evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Nazlı giderek dengesizleşirken Eylül onun oyunlarına beklenmedik bir tepkiyle karşılık verir . Diğer taraftan Esma ve Alp evliliği de sert bir kayaya çarpar. Esma’nın babasına! Kötü giden zamana inat Ali Asaf ve Eylül için o muhteşem an giderek yaklaşmaktadır. Mutluluğa adım adım yürümektedir iki aşık. Ve bir gün sonra bembeyaz gelinliği içindeki Eylül başka bir sabaha uyanacaktır. Eylül ve Ali Asaf mutluluğa yürüyor. Eylül güzelliğiyle göz kamaştırırken, uyandığında Ali Asaf’ın yerini kanlar içinde görünce büyük bir şok yaşıyor.

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Kalp Atışı”nın 20. Bölümünde; Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır. Hastane içinde baba ve oğul arasında bir savaş başlamış, Sinan’ın planları Süleyman’ın canını sıkmaktadır. Hastanedeki büyük tehlikenin ise kimse farkında değildir. Günün sonunda hastaneye bırakılan sahipsiz çanta, bir babanın intikamı, başkalarının hayatını her zaman kendi hayatının önüne koyan Eylül ise ölüme meydan okuyan bir kahraman olacaktır.

Haberin Devamı