Gazete Vatan Logo

Kadın dizisinin 8. yeni bölümünde Bahar'a büyük şok!

Kadın dizisinin heyecan dolu 8. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox TV'de Salı akşamları ekrana gelen Kadın'da Bahar, karşılaştığı olayla büyük bir şok yaşıyor. İşte Kadın dizisinin bu akşamki yeni bölümünde yaşanacaklar...

Kadın dizisinin 8. yeni bölümünde Bahar'a büyük şok!

Kadın dizisinin 8. yeni bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Fox'un ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da Bahar, Sarp'ın telefonunda nasıl bir şey görüyör? Neden şok yaşıyor? Merak edilen soruların cevapları bu akşam Kadın'da olacak.

KADIN 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider. Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar, Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer. Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşayacaktır.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Enver, Sarp’ın telefonunun Şirin’de olmasının şokunu hala atlatamamışken telefonda Şirin’in vapurdaki görüntülerini de görünce yıkılır. Hatice’nin hastaneden taburcu olmasının ardından her şey eski haline döner. Şirin’in tüm davranışlarını alttan alan Hatice, Şirin’in isteği üzerine Enver’den Sarp’ın telefonunu almaya çalışır. Ama Enver, çoktan telefonu Bahar’a göndermiştir. Hatice telefonda Bahar’ın görmemesi gereken şeyler olduğunu düşünerek telefonun peşine düşer. Bunun üzerine telefona ilk ulaşan Bahar mı, yoksa Hatice mi olacaktır?

Haberin Devamı