Gazete Vatan Logo

Kadın dizisi 17. yeni bölümde Şirin'in yeni hamlesi ne olacak?

Kadın dizisi 17. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox TV'de Salı akşamları izlenen Kadın dizisi oyuncuları ve konusuyla oldukça dikkat çekiyor. Kadın'da bu akşam Şirin yeni bir hamle yapacak, Bahar'ı ise zor günler bekliyor.

Kadın dizisi 17. yeni bölümde Şirin'in yeni hamlesi ne olacak?

Kadın dizisi 17. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Fox TV'de Salı akşamları yayınlanan sevilen dizi Kadın'da neler yaşanacak? Gitgide birbirine daha çok yakınlaşan Bahar ile Arif arasında neler olacağı merak konusu... İşte Kadın dizisinin yeni fragmanları...

KADIN 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirin’in yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar. Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Bahar’ın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Bahar’ın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Bahar’ı ise zor günler beklemektedir.

Haberin Devamı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?