Gazete Vatan Logo

Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları...

Merakla başlaması beklenen dizi Jet Sosyete'nin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de ünlü oyuncular yer alıyor. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu, oyuncuları ve ilk fragmanı...

Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları...

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizileriyle oldukça başarılı dizilere imza atan ünlü oyuncu ve yazar Gülse Birsel, yeni dizisi Jet Sosyete ile ekranlara geri dönüyor. Şubat ayında yayın hayatına başlayacak olan Jet Sosyete dizisi için tarih henüz belli değil. İlk fragmanı yayınlanan Jet Sosyete'nin başlaması heyecanla bekleniyor.

JET SOSYETE İLK FRAGMAN

JET SOSYETE DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Birkaç hafta içinde ilk bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Jet Sosyete'nin konusu da belli oldu. Edinilen bilgiye göre; Jet Sosyete orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan bir komedi dizisi olacak.

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni dizisi Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosu da belli oldu. İşte Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosu:

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun...