Gazete Vatan Logo

Jet Sosyete 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz konuk...

Jet Sosyete 2. son bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete'de kahkaha tufanı yaşandı. Hemen ardından Jet Sosyete dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yaşanacaklar...

Jet Sosyete 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz konuk...

Jet Sosyete Pazar akşamları izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Jet Sosyete oyuncuları ve dizi konusuyla oldukça beğenildi. Son bölümün ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Jet Sosyete'de Çağla Şikel konuk olacak.

JET SOSYETE 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

JET SOSYETE 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşar’ın Özpamuk Tekstil’e genel müdür olmasıyla ofis içinde entrikalar başlar. Tony ile Pelin'in kurduğu kumpaslara karşı Yaşar hem ofisteki pozisyonu korumak hem de Cengiz Beyler ile komşuluk hayatına devam etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Safiye ise Gizem'in kendisini cemiyet hayatına tanıştıracağı lansmana gidebilmek için binbir yolu deneyecek, ne olursa olsun o lansmana gidecektir. Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmaya çalışsalar da Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Yıldız ile Ozan'ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar'ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kalır.

Haberin Devamı