Gazete Vatan Logo

İzel’den 7 yıl sonra yeni albüm

Ünlü popçu İzel 7 yıl sonra, Kendiliğinden Olmalı adlı albümüyle sevenleriyle buluşacak.

İzel’den 7 yıl sonra yeni albüm

Yepyeni bir sound'la dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanan sanatçı, 7 yıl sonra dinleyiciyle buluşturduğu yepyeni albümünü anlatırken hayranlarına şu cümlelerle seslendi “Siz sabırla bekleyen dinleyicilerim; her günümde arkamda bir sevgi ordusu oluşturduğunuz için hep minnettar kalacağım. Hepiniz her duamda olacaksınız. Kalbinizden öper güzel günlerde dinlemenizi dilerim.”

KLİPTE 600 METRE KUMAŞ KULLANILDI

Gökhan Palas yönetmenliğinde; sözleri Meral Turan, müziği Gökçer Turan, düzenlemesi Serdar Ayyıldız’a ait Bizim Ağaç adlı parçaya klip çekildi. 3 ay süren çalışmalar sonucunda 4 özel kostüm hazırlandı ve 600 metre tül kullanıldı. 2 ayrı etapta çekilen klibin ilk bölümü Gümüşsuyu’nda tarihi bir apartmanda diğer bölümü ise Kandilli’deki Adile Sultan Sarayı’nda çekildi.

İZEL ÇELİK ERCAN YILLAR SONRA BU ALBÜMDE BULUŞTU
Birbirinden özel 12 şarkının yer aldığı albüme adını veren aynı adlı şarkının sözleri Sezen Aksu’ya, müziği Ercan Saatçi’ye ait Bırakın isimli şarkının söz-müzik ve düzenlemesi ise Çelik Erişçi’ye ait. Böylece İzel – Çelik – Ercan üçlüsü yıllar sonra Kendiliğinden Olmalı albümünde bir araya gelmiş oldu.

Haberin Devamı