Gazete Vatan Logo

İşte mucize!

İnşaat Demiri sırtından girip başından çıktı 15 günde iyileşti...

İşte mucize!

İZMİT’te, demir çubuğun sırtından girip başından çıktığı 34 yaşındaki Sinan Yıldız mucize esri sağlığına kavuştu. Çok sayıda doktor ve itfaiyecinin girdiği 6 saatlik operasyonla, demir çubuk inşaat işçisinin vücudundan çıkarıldı. Olay, 21 Ağustos günü, İzmit’te meydana geldi. İnşaatta dik demir çubuğun üzerine düşen kalıp ustası Sinan Yıldız’ın sırtından giren demir, başından çıktı. İtfaiyenin demir çubuğu kesmesi ile kurtarılan Yıldız, saplanan demirle Derince Hastanesi’nde kaldırıldı. Yıldız’ın vücuduna giren demir çubuk, itfaiye ekipleri ve doktorların 6 saat süren operasyonu ile çıkarıldı. 15 gün yoğun bakımda tedavi gören Sinan Yıldız dün Göğüs Cerrahi Servisi’ne alındı. Ölümden dönen Sinan Yıldız, yaşadıklarını anlattı:

“Beton kalıbı çakıyordum. Bir anda dengemi kaybettim. Sağ tarafımdan giren demir sol gözümün üzerinden çıktı. Olayın şokuyla bir tek hastaneye geldiğimi hatırlıyorum. Şuanda görmem de dahil hiçbir sıkıntım yok. Bir çok doktor tedavime yardımcı oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum.”

Haberin Devamı

Zor operasyonu anlattı

Göğüs Cerrahı Dr. Gülfidan Dağlı, “Yaşaması bizim için mucize” dedi, tedavi sürecini anlattı: “Acilden hemen ameliyata aldık. İtfaiye ekipleri boyun ve göğüs kafesindeki demiri kestiler. Göğüs kafesindeki demir çıkarıldı. Bu operasyonun ardından ertesi gün görmeyle ilgili operasyon yapıldı. 15 gündür yoğun bakımında damar yoluyla beslenen hastamız ilk defa sulu gıdalarla beslenmeye başladı. Sağlıgı iyiye gidiyor.”