Gazete Vatan Logo

İstanbul'da hangi yollar kapalı?

İstanbul'da yapılan yol çalışmaları nedeniyle TEM ve Ekspres yollarında trafik kontrollü olarak devam edecek. İşte yol çalışmasının olduğu güzergahlar...

İstanbul'da hangi yollar kapalı?

Edirne Kapıkule-Mahmutbey ve Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasındaki otoyollar ve bağlantı yolları üzerindeki köprü ve viyadüklerde “yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları” yapılacak olan Karayolları Genel Müdürlüğü I. Bölge Müdürlüğü denetiminde, Edirne Kapıkule-Mahmutbey ve Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasındaki otoyollar ve bağlantı yolları üzerindeki köprü ve viyadüklerde “yaya korkuluklarının yenilenmesi yapım işleri” çalışması yapılacak olan .

İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden gercekleşen açıklamaya göre, söz konusu çalışmalar çerçevesinde , Mahmutbey Batı Kavşağı ile Çobançeşme Kavşağı arası ve Mahmutbey Doğu Kavşağı ile Türkiye Otoyolu Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerdeki yaya korkulukların yenileneceği açıklandı .

Çalışmalar esnasında O2 Otoyolu’nun Kuzey taşıma yönü (İstanbul-Edirne yönü) ile Güney taşıma yönü (Edirne-İstanbul yönü) arasındaki köprü, viyadük ve üst geçitlerde çalışılan kesimlerde güven şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler, O3 Bağlantı Yolundaki (Basın Ekspres Yolu) üst geçitlerde ise güven şeridi ile gerektiğinde sağ şeritlerin trafiğe kapatılacağı kaydedildi. Beyanatta şu ifadelere yer verildi: “Yarın başlaması ve 28 Şubat 2015′te tamamlanması planlanan çalışmalar, her gün trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde lazım gelen olan tüm güven önlemleri alınarak ve trafik işaretlemeleri yapılarak sürdürülecektir.

Sınav günleri dikkate alınarak sınav saatlerine göre ve bayram günlerinde trafik akışı sağlanacak biçimde çalışmalar düzenlenecektir.” Beyanatta bunun yanı sıra , sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiği acıkladı.

Haberin Devamı