Gazete Vatan Logo

İşadamı Ilıcan cinayetinde şok görüntüler! Tarkan Kadooğlu böyle kaçmış

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden işadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında çarpıcı detaylara ulaşıldı

İşadamı Ilıcan cinayetinde şok görüntüler! Tarkan Kadooğlu böyle kaçmış

İşadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetinin planlayıcısı ve azmettiricisi olarak aranan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı, TÜSİAD üyesi ve TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu’nun, kaçış görüntüleri ortaya çıktı.

Polis baskınından 6 saat önce kaçtığı tespit edilen cinayet azmettiricisi iş adamıTarkan Kadooğlu’nu taşıyan aracın evden saat 23.59 sıralarında ayrıldığı öğrenildi. Aynı aracın 14 dakika sonra eve geri geldiği, ancak Tarkan Kadooğlu’nun araçta olmadığı belirlendi.

Tarkan Kadooğlu’nun yakalanması için yurt genelinde çalışmalara devam edildiği bildirildi.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinin önünde, 21 Mart 2018 tarihinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Kalegaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan’ın cinayetini soruşturan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen deliller ışığında şüpheli olarak işadamı Tarkan Kadooğlu’nun ismine ulaştı. Şahsın yakalanması için harekete geçen ekipler, 5 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Haberin Devamı

Yapılan çalışmalarda, Tarkan Kadooğlu’nun izine rastlanılamazken, şahsın babası ve kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Milliyet