Gazete Vatan Logo

İş alemini buluşturdu!

Düren’in üçüncü resim sergisi çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı

İş alemini buluşturdu!

Dr. Rahşan Düren’in üçüncü resim sergisi iş, sanat ve spor aleminden çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı. Serginin teması ‘Kaos ve Düzen’

Psikiyatrist Dr. Rahşan Düren’in İstanbul’daki üçüncü sergisi, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin teması ‘Kaos ve Düzen’. Açılışa Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’le eşi Tülin Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören de katıldı.

Kalabalık davetli topluluğu

Serginin açılışında Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da hazır bulundu. Yoğun ilgi gören sergi, iş, sanat ve spor dünyasından Sinan Engin, Müge Karamızrak, Hüsnü Güreli, Asuman Güreli, Sadettin Saran, Serra Tokar, Abud Abdo, Serdar Bilgili, Hatice Arslan, Hülya Avşar, Hüsnü ve Belma Simavi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ismi biraraya getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren’in eşi olan Rahşan Düren, resimlerinde ‘düzen ve kaos’ ilişkisine farklı bir yorum getiriyor. Rahşan Düren’e göre kaos ve düzen birbirine aykırı kavramlar olarak algılansa da aslında zaman içinde iç içe geçen bir yapı oluşturuyor.

Kaos ve düzen teması

Bu yıl üçüncü sergisini açan Doktor Rahşan Düren, tuvallerinde çoğunlukla birbirine zıt olarak algılanan kaos ve düzen temaları iç içe geçiyor.

Haberin Devamı