Gazete Vatan Logo

İnternetten İBB trafik durumu takip edebilirsiniz.!

İnternette İBB trafik durumu isimli uygulama İstanbul trafiğine önemli bir çözüm getiriyor. Vatandaş internet erişimi olan her yerden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin resmi uygulaması İBB trafik durumu isimli uygulamayı kullanabiliyor. İBB trafik durumu uygulaması, İstanbul trafiğine çözüm yönünden çok önemli bir katkı sağlıyor.

İnternetten İBB trafik durumu takip edebilirsiniz.!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’da yaşanan kemikleşmiş trafik sorunun çözüme kavuşturulabilmesi amacı ile çok önemli çalışmaları oluyor. Bu çalışmalarından birisi olarak da son dönemlerde İstanbulluya çok önemli avantajlar ve fırsatlar sunan İBB trafik durumu isimli dijital hizmet uygulaması oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan resmi bir dijital hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması vatandaşın sadece dakikalar içerisinde en güncel ve anlık olarak İstanbul’un genelindeki trafik durumu hakkında bilgi akışı gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Böylelikle İstanbul trafiğinde de önemli bir çözüm sağlanabilmesi amaçlanıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul gibi dünyanın en önemli ve en bilinen bir mega kentinde vatandaşın yoğun ve sıkışık trafik sorunu dolayısıyla düşen yaşam standardı kalitesinin yeniden en üst seviyelere olması gerektiği gibi çekilmesini amaçlayan çalışmalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor. Özellikle de karayolundaki trafik sorunun çözümü için demir ve deniz toplu taşımacılığı alanında önemli yatırımlar gerçekleştirilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin aynı zamanda modern mobil akıllı teknolojiler yardımı ile internette hizmete açtığı İBB trafik durumu isimli hizmet uygulaması, karayolundaki trafik sıkışıklığının çözümü yönünden önemli bir avantaj sağlıyor.

Haberin Devamı

Son derece etkin bir şekilde uyum sağlayan İBB trafik durumu uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde İstanbul’un güncel trafik durumu hakkında bilgi sahibi olabilme şansına sahip olunabiliyor. İstanbul haritası üzerinden tüm İstanbul’un yol ve güzergahlarını kapsayan ve gerçek zamanlı bilgi akışı ile en güncel durum sunan bir uygulama bulunmaktadır. Son derece fonksiyonel ve pratik kullanıma sahip olan İBB trafik durumu uygulaması özellikle son derece açıklayıcı ve ayrıntılı trafik durumu haritası ile insanların trafiğin güncel durumunu anlık bilgi akışları ile genel bir İstanbul haritası üzerinde görebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşlar son derece pratik bir şekilde internet erişimi gerçekleştirebilme şansına sahip olabildiğinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu uygulaması ile vatandaşın en güncel İstanbul trafik durumu bilgisini sanal ortam üzerinden de alabilmesi sağlanabilmektedir. İstanbul’da trafik sorunundan etkilenmek istemeyen tüm vatandaşlar tarafından evde, ofiste veya İstanbul trafiğinde seyir halinde iken elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Anlık olarak İstanbul genelini kapsayan geniş kapsamlı harita üzerinde gerçek zamanlı trafik akışına dair bilgi alabilme imkanı sunan İBB trafik durumu uygulaması her geçen gün çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Günümüz modern yüzyılında tüm İstanbullular tarafından elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu hizmet uygulaması etkin bir şekilde kullanılıyor. Böylelikle vatandaşların İstanbul gibi kemikleşmiş trafik sorununa sahip olan mega kentte trafik sorunundan her zaman minimum seviyede etkilenerek ve hatta etkilenmeden günlük yaşamını sürdürebilme şansına sahip olması sağlanabiliyor.

Haberin Devamı