Gazete Vatan Logo

İnternet üzerinden zayıflamaya ne dersiniz?

Spor salonlarına gitmeden internet üzerinden spor eğitmenlerinin vereceği eğitimle formda kalmanız için hizmet ayağınıza getiriliyor.

SİZ NE ZAMAN UYGUNSANIZ O ZAMAN ÇALIŞIYORSUNUZ
Genç ve dinamik kadrosuyla sizlere hizmet verecek olan Gymoda.com’u ziyaret ederek ilk adımı atın. Sağlıklı bir yaşam için spor ve spor eğitmeni, siz ne zaman uygunız gelip sizi çalıştırmalı. Bu nedenle Gymoda.com sitesi bu gereği karşılamak için kuruldu. İnternet erişiminin olduğu herhangi bir yerde, hiç bir donanım olmasa bile kendi belirleyeceğiniz düzenlilik çerçevesinde sağlığı, zindeliği ve mutluluğu size sunan bu sitede dinamik videolar, motive edici eğitmenler ve sizin için hazırlanan idman programlarıyla istediğiniz yerde yerinizde durmamanızı sağlayacak. İlk adımı siteye girerek atın.

Gymoda.com sizler için hazırlandı Gymoda.com sizlerin en doğru egzersizleri en bilinçli uygulamanız için, Türkiye’nin en deneyimli, dinamik ve güvenilir uzman eğitmenlerinden Mehmet Çetin, Erhan Ünal, Tuğçe İnam, Deniz Sisa ve Sinem Doğu’yu sizler için bir araya getirdi. Gündelik hayatınıza kolaylıkla uyumlandracağınız size özel olarak sunulan haftada 4 idmanla yapacağınız egzersizler hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak. Beş hafta sonunda da plajlarda güvenle dolaşmanızı sağlayacak bir vücuda sahip olacaksınız. Haftada 3 kere gerçekleştireceğiniz Vinyasa ve Hatha yogalar ile germe idmanlarıyla da vücut ve zihin ferahlığına kavuşacaksınız.

Haberin Devamı