Gazete Vatan Logo
Magazin İnadına Aşk 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

İnadına Aşk 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden İnadına Aşk bu hafta 5.bölümü ile nefeslerinizi kesecek. İnadına Aşk 5.bölümünde neler olacak? İnadına Aşk 5.bölüm fragmanı hakkındaki detaylar haberimizde..

İnadına Aşk 5.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Romantik komedi tadındaki İnadına Aşk 5.bölüm fragmanı dizinin yeni bölümündeki en renkli sahneleriyle ekrana geldi. İnatçı laz kızı Defne ve plaza playboyu Aras'ın bir dargın bir barışık ilişkisini anlatan dizinin bu bölümünde; Defne ve Aras ilk kez ilişkiler üzerine konuşuyor.

İNADINA AŞK 5.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Defne'nin ideal erkek tanımı, Yalın Aras'ı çileden çıkartıyor. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk yeni bölümünde izleyicileri yine aşkın çekişmeli hali bekliyor. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytingleri zorlayan dizi İnadına Aşk 5.bölümüyle 30 Temmuz Perşembe akşamı FOX TV izleyicilerinin karşısına çıkacak.

İnadına Aşk 5.bölümünde neler olacak?

Fox ekranlarının eğlenceli aşk dizisi İnadına Aşk 5. bölümünde; Defne ve Yalın, ilk kez tartışmadan bir araya geliyor ve ikili ilişkiler üzerine konuşuyor. Ancak, ikinin sakin geçen dakikaları çok kısa sürüyor. Yalın Aras'a olan aşkını bir türlü kabullenmeyen Defne, ideal erkeğini tanımlarken sivri cümleler kullanınca, tartışma kaçınılmaz oluyor. İnadına Aşk yeni bölümünde bir araya gelip ilişkiler üzerine konuşan tek taraf Defne ve Yalın Aras değildir, birbirlerine sırılsıklam aşık olan Çınar ve Yeşim de ilişkilerine çeki düzen vermek adında bir araya gelir. Ancak, Çınar kıskançlık krizlerine girince ikilinin aşk dolu bakışları yerini yine tartışmaya bırakır.

Haberin Devamı