Gazete Vatan Logo

IMEI sorgulama işlemini şifre kullanmadan yapabilirsiniz!

IMEI sorgulama işlemi e-Devlet üzerinden hizmet veren bir sistemdir. IMEI sorgulama yapacak olan kişiler üye girişi ile e-Devlete giriş yaparak kısa sürede hizmet alabilirler. Bu nedenle binlerce insan IMEI sorgulama hizmetinden yardım almaktadırlar.

IMEI sorgulama işlemini şifre kullanmadan yapabilirsiniz!

Cep telefonu üretimi her geçen gün büyük bir hızla artmaktadır. Cep telefonlarında yapılan yenilikler onların bir sonraki sürümünün çıkarılmasını sağlar. Üretilen cep telefonlarına bazı özellikler yüklenir. Ancak bir sonraki cep telefonuna artı bir tane daha da yeni özellik yüklenir. İşte bu şekilde telefonların modelleri sürekli olarak artar. Teknolojinin gelişiminin bu yönde çok katkısı vardır. Pek çok araştırma sürekli olarak devam ettiği için de vatandaşların bu sisteme yönelik çalışmaları her zaman devam etmektedir. Vatandaşlar da yapılan çalışmalardan sonra artık cep telefonlarına daha fazla para vermeye başlamıştır. Cep telefonlarına verilen bu para oldukça fazladır.

IMEI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her geçen gün de büyük bir artışa sahiptir. Bu artış ne kadar çok olursa olsun talep de o kadar fazladır. Artık ellerimizde sahip olduğumuz cep telefonlarının maliyeti oldukça fazladır. Bu nedenle cep telefonlarının değerinde de büyük bir artış vardır.

Haberin Devamı

Her cep telefonunun sahip olduğu bir de IMEI kodu vardır. IMEI kodları cep telefonlarının adeta bir soyad gibidir. Her cep telefonunun sahip olduğu bu IMEI kodları on beş rakamdan oluşur. Cep telefonlarının sahip olduğu bu kodlar sayesinde onların bazı özellikler verilir. Bu özellikler arasında bizler aynı zamanda IMEI kodları ile cep telefonlarımızın nerede üretildiği hakkında bilgi alabiliriz. Cep telefonlarının ne kadar değerli olduğunu yazımızın üst bölümünde anlattığımız için bu durum sonucunda cep telefonları hırsızlığı ve de cep telefonu kaçakçılığı da yaygındır. Bu telefon kaçakçılığı sonucunda da artık vatandaşlar gerçek anlamda cep telefonlarının nerede üretildiğini merak eder. Bu merakın giderilmesi için de IMEI sorgulama işlemi yapılabilir. IMEI sorgulama işlemi üzerinden bu her türlü bilgilere ulaşabiliriz. Bu IMEI sorgulama işlemini ise e-Devlet üzerinden kolay bir şekilde yapabileceklerdir.

PTT şubelerinden edinecek olduğunuz e-Devlet şifresi ile beraber bu sistemden yardım alabiliriz. Kolay bir kaç işlemi bu şekilde yaparak e-Devlete girişin ardından dilediğimiz işlemi açılan başlıklardan seçerek işlemlerimizi yapabiliriz. IMEI sorgulama olarak yer alan bu başlıktan bizler cep telefonlarımızın IMEI kodunu ilgili alana girerek sorgulamayı yapabiliriz. IMEI koduna ulaşmak için ise cep telefonlarının ayarlar kısmından ulaşabilirsiniz. Ya da *#6# tuşunu cep telefonlarınızdan arayarak sonrasında gelen bilgi kutusundan IMEI numaranızı öğrenebilirsiniz. İşte bu IMEI kodunu sayfada ilgili alana yazmanız gerekir. Ardından da cep telefonunuzun üretildiği yer ve de daha pek çok bilgilere kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz her zaman bu sistem üzerinden yararlanabilirsiniz. Çünkü e-devlet sistemi üzerinde yer alan bu IMEI sorgulama işlemi binlerce kişi tarafından sürekli olarak hizmet verilmektedir.

Haberin Devamı