Gazete Vatan Logo

İlker Kaleli ekrana kilitledi!

Ekranların ses getiren dizilerinden Poyraz Karayel son bölümüyle Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Dev oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük ses getiren Poyraz Karayel son bölümü seyirciyi ekrana kitledi. Poyraz, Bahri'nin hayatını kurtardı ancak bu iyilik Poyraz'ın başının belaya gireceğinden dolayı endişelendirdi. Yeni dizi Poyraz Karayel 2. bölümü 14 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Başrollerini, İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman) 'ın paylaştığı, Engin Benli (Zafer), Murat Daltaban (Mümtaz), Mustafa Alabora (Ünsal),Müge Akyamaç (Canan),Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem Arslan (Sefer),Cem Cücenoğlu (Taşkafa),Emel Çölgeçen(Sema),Ece Özdikici (Songül),Ataberk Mutlu (Sinan), Enis Yıldız (Av.Necdet),Gülçin Hatıhan (Ümran),İsmail Düvenci (Cevher),Emirhan Akbaba (İsa)'nın eşlik ettikleri, yapımcılığını Hayri Aslan ve Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği Poyraz Karayel yeni bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Burçin Terzioğlu rolündeki Ayşegül 2. bölümde Poyraz ve Sinan'a evini açtı.

Poyraz Karayel 2. bölümü Bahri'nin hayatını kurtaran Poyraz, başının belaya gireceğinden endişe duydu. Bu arada kayınpederi de rahat durmadı ve Sinan'ı yurt dışına göndermek için harekete geçti. Oğlunun yurtdışına götürüleceğini öğrenen Poyraz ise, kayınpederi Ünsal'ın evine gitti; ortalığı dağıtıp polisi peşine takmayı başardı.

Bahri'nin uğradığı saldırıda Ayşegül'ün arkadaşı ağır yaralandı. Poyraz Karayel son bölümde bu durum Ayşegül'ün babası ile arasındaki gerginliğinin iyice artmasına yol açtı. Bu arada Bahri, hayatını kurtaran Poyraz'ı bulup şoförü olması konusunda teklif yaptı. Cüzdanını almak için Poyraz ile buluşan Ayşegül, kendini yine bir belanın içinde buldu. Ancak genç kadın Poyraz ve oğluna sırtını çeviremedi ve onları evine almak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel'in 3. bölüm fragmanı: