Gazete Vatan Logo
Magazin İlk kez düzenlendi

İlk kez düzenlendi

İsmail Cem Televizyon Ödülleri sahiplerini buldu

Hanımın Çiftliği ve Aşk-ı Memnu ise 4’er ödüle layık görüldü. En Unutulmaz Sahne Ödülü’ne Ezel’in başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere layık görüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “İsmail Cem Televizyon Ödülleri” dün gece muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Eski dışişleri bakanlarından merhum İsmail Cem anısına, televizyon dizileri, programları ve çeşitli yapımları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen tören birçok ünlüyü bir araya getirdi. Mardan Palace Otel’de yapılan törende En iyi drama dizisi seçilen Ezel 9 dalda ödül aldı. Ezel’in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu da ’En İyi Drama Dizisi Aktörü’, Hanımın Çiftliği dizisinin oyuncusu Özgü Namal ise ‘En İyi Drama Dizisi Aktristi’ seçildi.


Dündar’a yaşam boyu onur ödülü

Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görüldü. Tuncel Kurtiz, Halil Ergün, Uğur Yücel, Metin Akpınar da Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı.

En iyi komedi dizisi Geniş Aile

Gecede dağıtılan 41 ödülden bazıları şunlar: n En İyi Komedi Dizisi: Geniş Aile n En İyi Komedi Dizisi Aktris: Demet Evgar (1 Kadın 1 Erkek) n En İyi Komedi Dizisi Aktör: Ufuk Özkan (Geniş Aile) n En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Aktris: Ezgi Mola (Canım Ailem) n En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Aktör: İlker Aksum (Canım Ailem) n En İyi Drama Dizisi: Ezel n En İyi Drama Dizisi Aktris: Özgü Namal (Hanımın Çiftliği) n En İyi Drama Dizisi Aktör: Kenan İmirzalıoğlu (Ezel) n En İyi Drama Dizisi Yardımcı Aktris: Deniz Çakır (Yaprak Dökümü)

* En İyi Drama Dizisi Yardımcı Aktör: Selçuk Yöntem (Aşk-ı Memnu) n En İyi Gençlik Dizisi: Es - Es n En İyi Gençlik Dizisi Aktrist: Hümeyra (Melekler Korusun)

* En İyi Gençlik Dizisi Aktör: Avni Yalçın (Melekler Korusun)

* En İyi Gençlik Dizisi Yardımcı Aktrist: Rojda Demirer (Melekler Korusun)

* Gençlik Dizisi Yardımcı Aktör: Altan Gördüm (Kavak Yelleri)

Haberin Devamı