Gazete Vatan Logo
Magazin İlk görüşte aşık olduk!

İlk görüşte aşık olduk!

Rol arkadaşı Berkay Hardal ile aşk yaşayan Hira Koyuncuoğlu, “Berkay’la ilişkimiz sette başlamadı. Biz dizi çekimleri başlamadan iki ay önce oyunculuk dersi alırken tanıştık ve birbirimizi görür görmez aşık olduk” dedi.

İlk görüşte  aşık olduk!

‘İstanbullu Gelin’ dizisinde canladırdığı ‘Bade’ karakteri ile yıldızı parlayan Hira Koyuncuoğlu, oyunculuk performansı kadar güzelliği ve rol arkadaşı Berkay Hardal ile yaşadığı aşkla da konuşuluyor. Koyuncuoğlu ile özel hayatını, oyunculuk kariyerini ve dizisini konuştuk.

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncular arasındasınız. Küçük yaşlardan itibaren bale yapan Hira’nın oyunculuk serüveni nasıl başladı?

Kendimi bildiğimden beri hep oyucu olmak istiyordum. Menajerlerim Cüneyt Sayıl ve İlker Bilgi ile yollarımız kesiştikten sonra her şey çok hızlı gelişti. Yatağımda pijamalarla yatıyorken telefonum çaldı ve hemen duygusal doğaçlama bir sahne çekmem gerektiğini söylediler. Telefonun ön kamerasını bir yere yasladım ve içimden geleni yaptım. Yarım saat sonra kabul edildiğimi ve iki gün sonra da setim olduğunu öğrendim.

‘İstanbullu Gelin’ sizin için bir okul oldu diyebilir miyiz?

O kadar çok şey öğendim ki burada oyunculukla ilgili, hayatla ilgili, insanlarla ilgili, iyiyle kötüyle ilgili... Bilmediğim bambaşka bir dünya sundu bana ve fazlasıyla da büyüttü.

Haberin Devamı

Dışarıdan nasıl tepkiler alıyorsunuz?

“Evimizin kızı gibi görüyoruz seni. Seninle beraber ağlayıp, gülüyoruz” diyorlar genelde. Teyzeler görünce sıkı sıkı sarılıyorlar, “Senden değerli hiçbir şey yok sakın hiçbir şey için bu kadar üzülme” diyorlar. Çok mutlu oluyorum tabii ki duyguyu karşı tarafa böylesine geçirebildiğime.

Aşk mı kariyer mi?

Duygularımla yaşayan biriyim içimden geldiği gibi akışında yaşamayı seviyorum. Aşk, insanı her anlamda doyuran bir duygu. Bence gelinebilecek en iyi kariyer noktasından çok daha gerçek şeyler hissettiriyor. O yüzden aşk.

Berkay Hardal ile sette tanışıp aşk yaşamaya başladınız. Sevgilinizle aynı sette olmak avantaj mı?

Öncelikle Berkay’la ilişkimiz rol olarak sette başlamadı. Biz dizi çekimleri başlamadan iki ay önce oyunculuk dersi alırken tanıştık ve birbirimizi görür görmez aşık olduk, ilişkimiz tanıştığımız gün başladı. İlişkimiz çekimlerde bize dezavantaj sağlamıyor. Birbirimizden çekinmediğimiz için strese girmiyoruz. İstemediğimiz bir şey olduğunda açık açık söylüyoruz, birbirimizi yanlış anlamayacağımızı bildiğimiz için her şeyi açık açık konuşuyoruz.

Haberin Devamı

Gözlerden etkilenirim

İş ve özel hayatta sürekli beraber olmak aşkı öldürür mü?
Aşk, her an birlikte olmakla ölmez aksine güçlenir. Çünkü onu her haliyle daha da çok tanıma şansınız oluyor. Bu kişilerin arasındaki bağa da bağlı. Eğer çok yakın iki arkadaş olmayı başarabilirseniz -ki bence bu ilişkinin en güzel hali- zaten her an birlikte olmak istiyorsunuz, ayrı kalamıyorsunuz.
İlişkide en çok neye önem verirsiniz?
Saygıya. Hayatıma, aileme, dostlarıma, sevdiğim şeylere, benim olan özelliklere ve hayallerime saygı gösterilmesini isterim.
Evlilik düşünüyor musunuz?
İkimizde aile kavramına değer veren insanlarız. Zamanı gelince düşünüyoruz.
Karşı cinste ilk neye bakarsınız?
Gözlere.
Kendinize örnek aldığınız isimler var mı?
Deniz Çakır’ı çok beğeniyorum. Kalbiyle ruhuyla yapıyor işini, en içinde hissediyor. Her zerresinden okuyabiliyorsunuz onu.
Türkiye’de kadın olmanın zorluğu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hep güçlü, hep kendi ayakları üstünde, kendine çok güvenen ama kimseye güvenmeyen, özgür değil tutsak yaşayarak ayakta kalmaya çalışan kadınlar... Ama her şeye rağmen en yücesi bence bu bedende olmak.

Haberin Devamı