Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 28. bölüm 2. fragmanı yayında-izle

İlişki Durumu Karışık 28. bölüm 2. fragmanı yayında-izle

Show Tv ekranının sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanında Elif'in sahte gebeliği ortaya çıkacak mı? İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanında Ayşegül Can'a duygularını açıklayacak mı? İlişki Durumu Karışık 28. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

İlişki Durumu Karışık 28. bölüm 2. fragmanı yayında-izle

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 28. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül, Can'a duygularını açıklıyor

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 28. bölümünde; Hafızası yerine gelen Ayşegül, Can’a karşı büyük bir öfke beslemektedir. Can’ı bir daha asla yakınında görmek istemez. Ancak Can’ın ne Ayşegül’den ne de İso’dan uzak durmak gibi bir niyeti vardır! Ayşegül’ün iş yemeğine Murat damgasını vurur. Murat’ın attığı bir adım Ayşegül’le arasında soğuk rüzgarlar estirir. Murat, Ayşegül’ün kırılan kalbini Can’ın engellemelerine rağmen onarabilecek midir?

Elif, Can’ın giderek kendisinden uzaklaştığının farkındadır. Mediha bu duruma el atar. Bu sırada Mediha’nın kendisine ilgisi olduğu fikrinden gram sapmayan Naci ise Mediha ve İsmail’i restorana yemeğe davet eder. Restoranda yaşanacaklar Mediha’nın ayağına bir bir dolanır! Ayşegül’ün hala kendisini sevdiğine emin olan Can, Ayşegül’le buluşmayı kafasına koyar.

Haberin Devamı

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
“İlişki Durumu: Karışık”ın 27. bölümünde; Elif’in Can’a yazdığı mektup Can’ın parmaklarının arasındadır. Her şeyin ortaya çıkmasına ramak kalmışken Mediha, Can’ın mektubu okumasını engelleyebilecek midir? Mediha, Ayşegül’ün hafıza olayını çözebilmek adına Naci’yi devreye sokar. Ancak Naci’nin devreye girmesiyle işler bir anda arapsaçına döner.
İsmail, Mediha ile Naci’nin yakınlığına başka anlamlar yükler. Can, her fırsat bulduğunda soluğu Ayşegül’ün yanında alırken Murat’ın eli kolu bağlıdır. Sabırla Ayşegül’ün hafızasının yerine gelmesini bekler. Mediha ve Elif’in ise Ayşegül’ün duyduklarını hatırlaması en son istedikleri şeydir.

Haberin Devamı