Gazete Vatan Logo
Magazin İlişki Durumu Karışık 14. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?-izle

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?-izle

Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 13. bölümde izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Peki İlişki Durumu Karışık bu hafta yayınlanacak mı? Detaylar ve ayrıntılı bilgi haberimizin devamında...

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?-izle

Ekranların genç ve dinamik kadrosuyla adından söz ettiren dizisi İlişki Durumu Karışık'tan izleyicilerini üzecek haber geldi. Murat, Can, Ayşegül ve Elif arasındaki aşk hikayesini eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan dizi bu hafta yayınlanmayacak.

Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 14. bölümünün 10 Ekim'de dizi severlerle buluşması bekleniyordu ancak renkli yapım, milli maç nedeniyle bir hafta ertelendi. Yayınlandığı günden bu yana keyifle izlenen dizinin yeni bölümü 17 Ekim Cumartesi akşamı Show Tv'de olacak.

13. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık"ın 13. bölümünde; Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat’ın neden Can’ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindedir. Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirir. Hırsız olayından sonra Ayşegül’e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barış sağlama yollarına gider. Mediha’nın ‘sevgi dolu’ tavırları Ayşegül’ü büyük bir şaşkınlığa sürükler. Bu sırada eve gelen Elif, Ayşegül’ün sabrını zorlar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bunlar yaşanırken, Murat Ayşegül’e sürpriz bir teklifte bulunur.

Haberin Devamı

13.BÖLÜM FRAGMANI