Gazete Vatan Logo

İki çocuk annesi kavga sırasında can verdi

İngiltere'de iki çocuk annesi genç kadın, kaza sonrası kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandı. Genç kadın hayatını kaybederek sevdiklerini yasa boğdu.

İki çocuk annesi kavga sırasında can verdi

Bağrışlar duyuldu, çığlıklar yükseldi, mahalle ayağa kalktı! Geçtiğimiz cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, 25 yaşındaki iki çocuk annesi kadını kanlar içinde yerde buldular.

Korkunç olan İngiltere'nin Northamptonshire bölgesindeki Rushden kasabasında meydana geldi. Welllingborough Yolu'nda cumartesi günü akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen korkunç olay, iki çocuk annesinin yakınlarını yasa boğdu.

KAVGA PATLAK VERDİ

25 yaşındaki Levi Davis, iki ve beş yaşında iki çocuk annesiyldi. Welllingborough Yolu'nda otomobiliyle evine doğru yol alıyordu. Ancak Levi, Vauxhall marka beyaz bir kamyonetle kazaya karıştı. Kaza sonrasında sinirler gerildi, tansiyon yükseldi ve kavga patlak verdi.

25 yaşındaki Levi Davis, kavgayı ayırmak için araya girmek istedi. Ancak görgü tanıklarının anlattığına göre, 27 yaşındaki iki adamın kavgasında araya girmeye çalışan iki çocuk annesi, feci şekilde bıçaklandı. Leonord Cheshire Engelliler Merkezi'nde çalışan Levi'nin kanlar içinde kaldığını görenler hemen polis ekiplerini ve ambulansı aradı. Ancak olay yerine gelen ekipler, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetmiş olan

Haberin Devamı

Levi'yi hayata döndürmeyi başaramadı. Northamptonshire polisinden yapılan açıklamaya göre, olayla ilgili 27 yaşında bir erkek ve 13 yaşında erkek çocuk cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin açıklamasına göre, kavgaya karışan 27 yaşındaki diğer şüpheli de, cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alındı ve karakola götürüldü. Üç zanlıya da yöneltilen suçlamaların, Levi Davis'in cinayetiyle ilgili olduğu açıklandı. 27 yaşındaki adamlar gözaltında kalırken, 13 yaşındaki çocuk sorgusunun tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Adamlardan birinin, olay sırasında Levi Davis ile birlikte seyahat etmekte olduğu tahmin ediliyor. Polis ekipleri olaylar ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor. Soruşturma kapsamında, olay yeri yakınındaki müstakil bir evin çevresinde araştırma yapılıyor.

500 bin sterlin değerindeki büyük, müstakil evin, 50 yaşlarında bir adama ait olduğu açıklandı. Ancak adamın olayla ilgisine dair bir açıklama yapılmadı. Arkadaşları Levi Davis'in olayın gerçekleştiği bölgeye sadece 800 kilometre uzaklıkta yaşadığını söyledi. Levi Davis'in mahalleden arkadaşı olduğu belirtilen ancak ismini vermek istemeyen biri, "Bize Levi'nin iki genç adamın bıçaklı kavgasını ayırmaya çalıştığını söylediler. Levi araya girerek onları durdurmaya çalışmış" diye konuştu. Kadın, "Levi harika biriydi. Böyle bir sonu asla hak etmedi. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Şoktayım" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Levi Davis'in Facebook sayfasında yazan bilgilere göre genç kadın geçmişinde Birleşik Krallık Ordusu için hizmet vermişti. Çevresi tarafından çok sevilen bir insan olan 25 yaşındaki iki çocuk annesi kadının arkadaşları, Facebook sayfasından taziye mesajlarını iletti.

Levi'nin bir arkadaşı, "Aman Tanrım, olanlara inanamıyorum. Küçücük kızların ne olacak? Huzur içinde yat Levi" diye yazdı. Başka bir arkadaşı ise, "Seni ne zaman görsem yüzün gülerdi... Senin gibi gencecik ve güzel bir insan... Şoke edici bir olay. Çok ama çok üzgünüm" notunu düştü.(Milliyet)

Haberin Devamı