Gazete Vatan Logo

İhracatçılara haber portalı

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ihracatçıların dış ticaretle ilgili gelişmeleri hızlı ve kolayca takip edebilmeleri için `İhracat Haber' adlı bilgisayar programını hizmete soktu

İhracatçılar `www.egeihracatcilar.com' adresli internet sitesinin linkinden ulaşabilecekleri `İhracat Haber'de güncel dış ticaretle ilgili her türlü genel ve detay bilgiye ulaşabilecekler. EİB Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ve EİB Genel Sekreteri Sezmen Alper, düzenledikleri basın toplantısında, `İhracat Haber'i anlattı. Türkmenoğlu, ihracatçılar için anlık değişikliklerin kimi zaman büyük sorunlara neden olabildiğini vurgulayarak, ihracatçılara güvenilir, güncel ve doğru bilginin aktarılmasının önemine değindi.

Genel Sekreter Alper ise siteyi günde ortalama bin kişinin ziyaret ettiğini, sitenin linki olan `İhracat Haber'in hızlı, detaylı, ve ücretsiz olduğunu belirtti. `İlkler her zaman kazanır, son duyan siz olmayın' sloganıyla hareket ettiklerini dile getiren Alper, web sitesine Windows XP işletim sistemi ve internet olan her bilgisayardan ulaşilabileceğini söyledi. `İhracat Haber'de güncel dış ticaret haberleri, döviz kurları, Resmi Gazete özet ve detay bilgileri, dış ticaretle ilgili mevzuat değişiklikleri, ülke raporları, mal talepleri, ihracat istatistikleri, organik tarım, eğitim ve seminerler, fuarlarla ilgili bilgiler yer alacak.

Haberin Devamı