Gazete Vatan Logo

İcra Müdürlüğü Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi! Peki, kura tarihi belli mi?

İcra Müdürlüğü Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu sınavın yapıldığı 28 Aralık 2019 tarihinden beri soruluyor. ÖSYM tarafından gerçekleşen Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı sonuçları için adayların yoğun araştırması devam ediyor. ÖSYM tarih verdi. Peki, İcra Müdürlüğü Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İcra Müdürlüğü Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi! Peki, kura tarihi belli mi?

Adalet Bakanlığı, İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı 28 Aralık 2018 tarihinde yapılmıştı. Adayların meraklı bekleyişi sürüyor. İcra Müdürlüğü Sınav sonuç tarihi belli oldu mu?

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takvimine göre İcara Müdürlüğü Sınav sonuçları 22 Ocak 2020 tarihinde açıklanacak.

Yazılı sınavda 100 tam puan üzerinden en az 70 almak kaydıyla en yüksek puan alandan başlamak üzere bin 400 aday, Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak sözlü sınava çağrılmaya hak kazanacak.

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ KURA TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, ÖSYM ve Adalet Bakanlığı internet sitesinde ilanından itibaren 5 gün içerisinde istenilen belgeleri Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığına getirmeleri veya masrafını ödemek şartıyla Cumhuriyet başsavcılıkları aracılığıyla Acele Posta Servisi (APS) yoluyla göndermeleri gerekecek.

Yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olan adayların atanmaları kura ile yapılacak.

Haberin Devamı

Sözlü sınav tarihi, kura günü ve yeri internet sitesinden ayrıca duyurulacak.