Gazete Vatan Logo

İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor!

İçimdeki Fırtına 6.final bölümü fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen İçimdeki Fırtına 6. final bölümünde Emre, Elif'e karşı olan duygularını itiraf ediyor. İçimdeki Fırtına bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek.

İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor!

İçimdeki Fırtına bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İçimdeki Fırtına sadece 5 bölüm dayanabildi. Reytingte resmen çakılan dizi final kararı aldı. Diziyi oyuncu Merve Boluğur bile kurtaramadı.6. final bölümü fragmanı yayınlanan İçimdeki Fırtına'da Emre ile Elif arasındaki bir yakınlaşma başlıyor. İçimdeki Fırtına her Cumartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Star TV'de sadece 5 bölüm yayınlanan 'İçimdeki Fırtına' final kararı aldı. Reytingler düşük gelince kanal, dizinin ipini çekti.

DİZİYİ MERVE BOLUĞUR BİLE KURTARAMADI

Gerek oyunculuğu, gerek güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur, 'İçimdeki Fırtına' dizisinde başrol oynuyordu.

Dizide Boluğur'u gören reytingleri alt üst eder diyordu ama dizi yine de final yapmaktan kurtulamadı.

İÇİMDEKİ FIRTINA 6. BÖLÜM FRAGMANI



Yapımını Aslan Film’in, başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan’ın paylaştığı, ‘İçimdeki Fırtına’ dolu dolu bir final bölümüyle 18 Mart Cumartesi akşamı, Star ekranlarında!

Emre Ezgi’den boşanma konusunda kesin kararlıdır. Evden de ayrılan Emre’yi ne Ezgi ne de Perihan engelleyebilecektir. Perihan’ın geçmişiyle ilgili bir koz elde eden Ezgi, Perihan’ı kendisine yardım etme yönünde sıkıştırır.

Elif Fırat’a Emre’ye karşı hala bir şeyler hissettiğini itiraf etse de aslında gerçekler farklıdır. Ne var ki bu itiraf Fırat’ın Elif ile yollarını ayırmaya karar vermesine sebep olur. Fırat’ın fakülteden arkadaşı avukat Güneş hem Galip’i cezaevinden çıkaracak hem de Elif’in Fırat’a yönelik duygularını açık etmesine sebep olacaktır. İlk kez evde aile sıcaklığı yaşayan Galip’in ise sürpriz bir ziyaretçisi vardır.

Elif yönetim kurulunda onaylanmayan kreasyonunu yeniden hayata geçirmeye karar verir. Bunun için Emre’den yardım ister. Elif ile vakit geçirmeye başlayan Emre sonunda aşkını itiraf eder. Elif birlikte olabilmeleri için Emre’ye bir şart koşar. Öte yandan Ezgi de boş durmaz; Elif’i herkesin içinde rezil edecek bir planı vardır. Ne var ki asıl kötü sürpriz kendisini beklemektedir.

İçimdeki Fırtına dolu dolu bir final bölümüyle 18 Mart Cumartesi akşamı, Star Tv ekranlarında!

Yayın Günü: 18 Mart Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı