Gazete Vatan Logo

İçerde 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Duygu dolu kavuşma sahnesi!

İçerde dizisinin ilk fragmanına Sarp ile annesi Füsun’un duygu yüklü kavuşma sahnesi damga vurdu. Uzun süredir büyük sıkıntılar ile uğraşan Sarp ve annesi Füsun nihayet sıkıntılarından kurtulmaya ve rahatlamaya başlıyorlar. İçerde dizisinin yeni bölümü olan 28. Bölümünde Sarp ve Füsun izleyenleri ekranları başında göz yaşlarına boğacak bir kavuşma sahnesi yaşıyorlar.

İçerde 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Duygu dolu kavuşma sahnesi!

Dizisinin yeni bölüm fragmanında görüyoruz ki büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşayan Sarp ve annesi Füsun nihayet huzura ve rahata ulaşıyorlar. İçerde dizisinin son bölümünde Füsun, Kudret’in yanına gitmiş ve Celal’in oğlu Mustafa’yı kurtarmak için büyük bir mücadele ortaya koymuştu. İçerde dizisinin 28. bölümünde de Füsun ve Sarp’ın duygu dolu içleri kavuracak bir kavuşma bekliyor. Özellikle İçerde dizisinin 28. bölüm fragmanında Sarp’ın ağzından dökülen “Sana kocaman sarılıp ağlamak istiyorum ama eşek kadar adam oldum anne!” sözleri gerçekten de isteyicilerin ne kadar duygusal anlar yaşayacağının bir göstergesi adeta.

İÇERDE DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan dizinin yeni bölümünde Mustafa hala Kudret’in elinde. Kudret, Mustafa’yı vermek karşılığında Celal’i istediğini söylüyor. Celal ise Mert’e eğer gidip Yusuf’a konuşmazsa Kudret’in Mustafa’yı öldüreceğini söylüyor ve bundan çok korkuyor. 28. bölüm fragmanının sonunda ise Celal’in her şeyi anlatmak üzere Yusuf’a gittiğini görüyoruz. Fragmanda görüldüğü üzere İçerde dizisinin yeni bölümü olan 28. bölümü gerçekten yeniden heyecan dolu anlara sahne olacak ve dizi bittiğinde pek çok soru işareti çözülmüş olacak.

Haberin Devamı

İçerde dizisinin 28. bölümü 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında izleyenler ile buluşacak!

İçerde Dizisinin 27. Bölümünde Neler Oldu?

İçerde dizisinin bir önceki bölümü olan 27. bölümünde Yeşim ile Mustafa alışveriş yaparlarken bir anda Mustafa ortalıktan kaybolmuştu. Mustafa’yı bulabilmek için ortalığı birbirine katan Yeşim, sonrasında Mustafa’nın kaçırıldığını anlamıştı. Yeşim hemen ardından Mustafa’nın kaçırıldığını Celal’ söylemişti. Bu kaçırma vakası polise kadar gitmişti. Ancak çok kısa bir süre içinde Mustafa’yı kaçıran kişinin Kudret olduğu da ortaya çıkmıştı. Fakat Kudret’in yapacakları bu kadarla da sınırlı değildi. Mustafa’nın kaçırılma olayı Kudret’in planının yalnızca çok küçük bir bölümüydü. Zaten Kudret, Mustafa’nın geri verilmesine karşılık Celal’den para da istemiyordu. Onun Celal’den istedikleri bundan çok ama çok daha fazlasıydı.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan Kudret, çocuğu Mustafa’yı kurtarmak için uğraşan Yeşim için de bir tuzak hazırlamıştı. Hatta Kudret’in Mustafa’ya karşılık olarak Yeşim’e sunduğu takas teklifi Celal ile Yeşim’in karşı karşıya gelmesine neden olacak kadar güçlüydü. Her ne kadar Yeşim, Kudret’in bu teklifini kabul etmek istemiyor olsa da zaman içinde Kudret onun bu teklifi kabul etmek zorunda kalmasını sağlayacaktı. Yeşim için her şeyden önemli olan oğlu Mustafa’nın kurtarılmasıydı.