Gazete Vatan Logo
Magazin İbo aşkı bitti!

İbo aşkı bitti!

Ayşegül Yıldız: 'Hâlâ İbrahim Tatlıses’e aşıkmışım gibi lanse edilmekten rahatsızım'

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses’in yanına Miami’ye giden Derya Tuna’yı kıskandığı haberlerine isyan etti. Instagram sayfasına “Hırs yapsaydım boşanmazdım” yazdıktan sonra “İbrahim Bey’in biraz da kötü gününde yanında olsunlar” diyerek Derya Tuna’ya ince bir göndermede bulundu.

Açıklamayı okuyunca şaşırdım desem yalan olur. Bakmayın Ayşegül’ün öyle sessiz sakin göründüğüne, haksızlığa uğradığında gözü kimseyi görmez. Geçen sene de “2. Sayfa” programına telefonla bağlanarak hakkında çıkan bir habere yanıt vermişti. Açıklamasını okur okumaz Ayşegül’ü aradım ve bu defa ki kızgınlığının nedenini sordum. “Hâlâ İbrahim Tatlıses’e aşıkmışım gibi lanse edilmekten rahatsızım” dedi. Zaten ünlü türkücüden bir dostundan, akrabasından bahseder gibi konuşuyordu. Tatlıses’e olan aşkının bittiğini hemen hissettiriyordu. ‘Derya Tuna’yı kıskanmış, çıldırmış’ haberlerine de tepkisi bu yüzden. “Keşke daha önce gitselerdi, ben daha çok mutlu olurdum. Onların birbiriyle bağı hiç kopmamalı sonuçta bir oğulları var” demeyi de ihmal etmiyor. Instagram’a yazdığı tek bir cümleden rahatsız. O da “İbrahim Bey 5 gün önce Elif’i Disneyland’e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim.” Bu son cümleyle hâlâ bir şeylerin ispatındaymış gibi algılanmaktan korkmuş ve “keşke o cümleyi yazmasaydım” dedi. Tabii iş işten geçtikten sonra. Onun dışında yazdıklarının sonuna kadar arkasında ve hiç de pişman değil.

Haberin Devamı

Ne çektin be Gonca!

Gonca Vuslateri ‘Yalan Dünya’daki ‘Vasfiye Teyze’ karakteriyle kazandığı sempatikliği yavaş yavaş yitirmeye başladı. Sınıfta öğretmenin dikkatini çekmeye çalışan çocuk misali sürekli kendini öne atma çabası içinde. ‘Ben marjinalim, herkesten farklıyım’ın altını özellikle çizmek istiyor. Okulda kendisine takılan ‘Deli Gonca’ lakabının hakkını vermeye çalışıyor. Son zamanlarda gündem nasıl yaratılır Gonca’dan sorulur. Ayşe Arman’a yaptığı bir röportajda “seviştikten sonra şiir yazarım” diyerek dikkat çekmişti. SiYAD Ödülleri’nde Atilla Özdemiroğlu’na onur ödülü verirken kanser tedavisi gören adama “Ben zengin olmadan sakın ölme” diyerek çok eleştirilen bir konuşmaya imza atmıştı.

Haberin Devamı

Son olarak da “Türk erkeklerinden çocuk yapmam” açıklamasıyla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. İlgi çekme konusunda gerçekten Gonca’nın üzerine yok. Şöhret hastalığı bu olsa gerek, anlat anlat nereye kadar. Ne çektin be Gonca!