Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu online takip edebilirsiniz!

İstanbul’da okulların açılmasıyla büyük bir çileye dönüşen trafikteki en güncel durum İBB trafik durumu uygulamasından görülebiliyor. İstanbullu trafiğe çıkmadan önce İBB trafik durumu uygulamasına bakarak, trafikteki son durum hakkında bilgi alabiliyor. İBB trafik durumu hizmeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz bir dijital hizmetidir.

İBB trafik durumunu online takip edebilirsiniz!

Otomobil teknolojisinde yaşanan hızlı gelişmeler, insanlara daha hızlı, daha konforlu ve daha güvenli bir ulaşım çözümü sağlıyor. Ancak teknoloji alanında yaşanan gelişmelerin her birinde olduğu gibi elde edilen fırsatların yanı sıra beraberinde çeşitli ihtiyaçlarda gün yüzüne çıkabiliyor ki bu durumun en somut örneklerinden birisi olarak İstanbul trafiği ön plana çıkıyor. 1980’li yıllardan bu yana İstanbulluların günün büyük bir bölümünü trafikte geçirmek durumunda kalmasına yol açan İstanbul’un yoğun trafiği sürekli artan yoğun nüfusunun dışında trafikteki araç sayısında yaşanan ciddi artışlar nedeni ile de ortaya çıkıyor. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İBB trafik durumu hizmeti tüm İstanbullulara sunulmaya başlandı.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Modern yüzyıl teknolojik imkanları çerçevesinde İstanbullulara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulabilen bir dijital bilgilendirme uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması sayesinde İstanbulluların nerede olursa olsun kolaylıkla İstanbul genelindeki anlık trafik durumu hakkında bilgi alabilme şansına sahip olması sağlanıyor. Bu durum özellikle İstanbulluların trafiğe çıkmadan önce, trafikteki son durum hakkında bilgi alabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor ki böylelikle kendisine daha uygun ve daha iyi trafik akışının olduğu alternatif rotalar oluşturabilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Bu şekilde İstanbul trafiğinde uzanan yoğun araç kuyruğunun daha kısa süreler içerisinde çözüme kavuşturulabilmesini hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu isimli uygulama son dönemlerde oldukça yoğun şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılmış olan İBB trafik durumu isimli uygulama, tüm İstanbullular tarafından internete erişim sağlanabilen her noktadan kullanılabiliyor. Özellikle modern mobil akıllı cihaz teknolojilerinin yaşamın her alanında çok önemli çözümler sağlamasının dışında internete erişimi her noktadan mümkün hale getiriyor olması da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet ortamı üzerinde faaliyet gösteren İBB trafik durumu isimli uygulamasının oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına neden oluyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu isimli uygulaması üzerinde bir İstanbul haritası bulunuyor.

Haberin Devamı

Tüm çevreyollarının ve diğer yolların yer aldığı bu harita üzerinde kullanıcıları yoğun trafiğin olduğu yollar kırmızı grafikle, nispeten yoğun olan yollar sarı grafikle ve tamamen açık ve hızlı trafik akışının sağlandığı yollar ise yeşil grafik ile gösteriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu isimli uygulaması mobil desteği sayesinde mobil cihazlardan da kullanılabilirken her internet platformundan ücretsiz olarak kullanılabilen bir belediyecilik dijital hizmet uygulamasıdır. Bu yüzden de günümüzde İstanbul trafiğinin içerisinden çıkılamaz durumundan kurtulmak isteyen ve İstanbul trafik durumu hakkında anlık bilgi sahibi olmak isteyen her vatandaş tarafından internet ortamı üzerindeki İBB trafik durumu isimli uygulama oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı