Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu nasıl takip ederim?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ve hizmete sunulan İBB trafik durumu uygulaması yoğun ilgi görüyor. İstanbullu artık İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak il genelindeki güncel trafik durumu hakkında bilgi alabiliyor. İBB trafik durumu uygulaması mobil uyumluluğu ile akıllı cihazlardan da kullanılabiliyor.

İBB trafik durumunu nasıl takip ederim?

Türkiye’de trafik sorunu günlük yaşamın merkezinde oldukça ciddi sorunlar ile mücadele etmek durumunda kalınmasına yol açıyor. Her geçen gün hızla gelişen teknoloji günlük yaşamın her alanında olduğu gibi modern yüzyılda insanların ulaşım ihtiyaçlarının karşılanabilmesi açısından da oldukça önemli bir rol üstleniyor. Özellikle de son yıllarda hızla gelişen teknoloji ile birlikte Türkiye’nin karayollarında artan özel araç sayısı trafiğin zaten oldukça yoğun olduğu İstanbul gibi yoğun nüfusun olduğu bir kentte, trafiğin kilitlenme noktasına gelmesine neden oluyor. İstanbullunun günlük yaşamının her noktasında önemli bir problem olarak ön plana çıkan trafik sorununa yönelik olarak çözüm çalışmaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden İBB trafik durumu isimli bir yeni dijital hizmet uygulaması faaliyete sokuldu.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbullu artık İstanbul’un neresinde trafik sıkışık, neresinde trafiğin rahat bir akışı var gibi konularda anlık olarak bilgi sahibi olabilecek. Bu sebeple de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu uygulaması İstanbullu tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İstanbullunun modern yüzyıl mobil teknolojisinin sunmakta olduğu yeni nesil akıllı cep telefonları veya tablet bilgisayarlar ile bulunduğu her yerden internete erişim sağlayabilme şansına sahip olabilmesi elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulamayı kullanarak, İstanbul’un her noktasındaki trafik durumu hakkında bilgi alabilmesi mümkün hale geliyor. Böylelikle vatandaşların İstanbul gibi kemikleşmiş trafik sorununa sahip olan mega kentte trafik sorunundan her zaman minimum seviyede etkilenerek ve hatta etkilenmeden günlük yaşamını sürdürebilme şansına sahip olması sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

Böylelikle vatandaşlar artık internet platformu üzerinden İstanbul’un günlük yaşamı her yönüyle olumsuz yönde etkilemekte olduğu trafik sorunundan etkilenmeden ulaşım ihtiyaçlarını karşılayabilme fırsatından yararlanabiliyor. Bu sebeple de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan resmi bir dijital hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu isimli uygulama oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan resmi bir dijital hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması vatandaşın sadece dakikalar içerisinde en güncel ve anlık olarak İstanbul’un genelindeki trafik durumu hakkında bilgi akışı gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Böylelikle İstanbul trafiğinde de önemli bir çözüm sağlanabilmesi amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Günümüz modern yüzyılında tüm İstanbullular tarafından elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu hizmet uygulaması etkin bir şekilde kullanılıyor. İstanbul’da trafik sorunundan etkilenmek istemeyen tüm vatandaşlar tarafından evde, ofiste veya İstanbul trafiğinde seyir halinde iken elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Anlık olarak İstanbul genelini kapsayan geniş kapsamlı harita üzerinde gerçek zamanlı trafik akışına dair bilgi alabilme imkanı sunan İBB trafik durumu uygulaması her geçen gün çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı