Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu gösteren online uygulama!

İBB Trafik durumundan faydalanarak yolculuk edeceğiniz yolun trafik akışını yola çıkmadan takip edebilir ve inceleyebilirsiniz. İBB Trafik Durumuna erişebilmek ise oldukça kolay ve pratiktir. Resmi web sayfasından ulaştığınız takdirde İBB Trafik Durumunu görebilmeniz mümkündür.

İBB trafik durumunu gösteren online uygulama!

Günlük hayatta özellik ile bir işte çalışıyorsanız bir yerden bir yere tam vaktinde ulaşabilmek oldukça önemli bir konudur. Ancak git gide nüfus artması ile şehirlerdeki hizmetler yetersiz gelmektedir. Uzmanlar her ne kadar toplu taşıma araçlarının kullanılmasına teşvik etse de toplu taşıma araçlarındaki konforsuzluk sebebi ile vatandaşlar bu seçeneği bir çözüm olarak görmemektedir. Durum böyle olunca vatandaşlar kendi çözümünü kendisi bularak bireysel araç kullanımına yönelmişlerdir. Artık her bütçeye bulunan araçlar sebebi ile de birlikte trafikte oldukça fazla bireysel araç kullanımı olduğu için trafik yoğunluğu da git gide artmaktadır. Bu sebepten dolayı da bir yerden bir yere tam vaktinde ulaşabilmek oldukça sıkıntılı bir hal almaktadır. Büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar için oldukça önemli bir konu olan trafik yoğunluğu bir çok insanı seçeneksiz bırakmaktadır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Tam vaktinde ulaşamayacağınız gibi trafik yoğunluğu aynı zamanda kişiyi oldukça strese sokan da bir durum olmaktan vazgeçmiyor. Büyük şehirlerde yaşayan insanlar üzerine yapılan araştırmalar ve anketler sonucu tam da bu sebepten dolayı insanlar göç etmek istemektedirler. Evlerini iş yerlerini genelde yakın yerlerde ayarlamaya çalışarak varış süresini kısaltmak isteyen vatandaşların bu sorununa İstanbul Büyük Şehir Belediyesi oldukça teknolojik bir çözüm getirmiştir. Gelişen teknoloji son on yıl içerisinde hayatımızda oldukça bir yere sahip olmuştur. Bu teknolojinin artık hemen hemen her sektörde ve her hizmet alanında kullanılmaya başlanması ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi bu duruma kayıtsız kalmadı. Ve trafik yoğunluğunu azaltacak bir sistem geliştirdi. Aynı zamanda bu hizmeti de vatandaşlarına erişimi oldukça hızlı olabilecek bir şekilde geliştirmiştir. Artık yola çıkmadan önce yolda karşınıza çıkacak olan talihsiz sürprizler önceden öğrenebilir ve yolunuzu trafik akışının hızına göre belirleyebilirsiniz. Yola çıkmadan önce artık İBB Trafik Durumunu takip edebilir ve hangi yolların akışının hızlı olup olmadığına tanık olabilirsiniz. Bu da sizlerin bir yerden bir yere varış sürenizi kısaltacak ve sizleri stresli durumdan kurtaracaktır. İBB Trafik Durumuna ulaşabilmek için yapmanız gereken ayrıca bir şifre edinme işlemi de yoktur. İstanbul Büyük şehir Belediyesinin siz değerli vatandaşlarına sunduğu bu online olan ve hiç bir ücret talep etmeyen İBB Trafik Durumuna ulaşmak için internet bağlantısının olduğu herhangi bir bilgisayardan ya da akıllı cep telefonundan İBB Trafik Durumunu gösterecek olan resmi web sayfasına ulaşın. Karşınıza açılacak olan sayfada harita bilgilerinden yararlanarak ve görsel renkler ile hangi yolun açık olup olmadığını inceleyebilirsiniz. İBB Trafik Durumuna artık erişebilmek oldukça kolay ve hızlıdır.

Haberin Devamı