Gazete Vatan Logo
Magazin Hoşgeldin Madame Figaro

Hoşgeldin Madame Figaro

Fransa'nın 1 numaralı kadın dergisi 'Madame Figaro' artık Türkiye'de. VATAN Dergi Grubu ailesine dahil olan Madame Figaro, Türk kadınının da sesi olacak. Dergi, özel bir partiyle yayın hayatına 'merhaba' dedi

VATAN Dergi Grubu ailesine katılan Madame Figaro'nun tüm dünyada 15 milyon okuyucusu var. Dergi, Fransa'da 500 bin satıyor. Diğer ülkelerde de kadınların büyük ilgisini çekiyor. Onu bu denli başarılı kılansa farklı çizgisi... Kadına yalnızca moda ve güzellik penceresinden bakmayan, bir yaşam tarzı ve kültür sunan Madame Figaro, Eylül ayından itibaren artık her ay Türk kadınıyla da buluşacak. Derginin tanıtımı Taksim'deki 360 adlı restoranda düzenlenen özel bir geceyle yapıldı. Muhteşem İstanbul manzarası eşliğindeki 'Hoşgeldin partisi'ne iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Çok kısa zamanda daha da büyüyeceğiz
VATAN Reklam Grup Başkanı Yusuf Gökçek'in gecede yaptığı konuşması kısa ama iddialıydı: "Madame Figaro'nun kısa zamanda en çok satan kadın dergisi olacağını düşünüyoruz. Bu konuda iddialıyız, çok kısa sürede daha da büyüyeceğiz. Bünyemizde 7-8 dergi daha yayın hayatına girecek."

Kendini genç ve güzel hisseden tüm kadınlar için
Madame Figaro Uluslararası Baskılar Genel Yayın Yönetmeni Dolores Aloi, Madame Figaro kadınını şöyle anlattı: "Madame Figaro kadını akıllı, eğitimli, canlı, her şeye açık, dünyayla ilgili. Şık, zarif ama tek derdi güzellik değil. Kendini genç ve güzel hisseden kadınlara hitap ediyor yani dergimiz. Avrupa'da Türk kadınıyla ilgili çok fazla bilgi yok. istanbul'a geldiğimde çok şaşırdım, hayran oldum. Çünkü dövmeli, pearsingli kadına kadar çok farklı tarzlarda kadınlar gördüm. Bu açıdan bizim için Madame Figaro'yu Türkiye'de çıkarmak ilginç olacak. " Aloi neden başka bir kurumla değil de VATAN Dergi Grubu üe anlaştığını da şöyle açıklıyor: "Çünkü VATAN, profesyonel, genç, dinamik, hırslı, tuttuğunu koparan, bir şeyi çok isteyip aldığında iyi yapan bir grup."

Yakalayan, yaratan ve aktaran bir kadın dergisiyiz
Madame Figaro'nun Eylül ayından itibaren okuyucusuyla buluşacağını müjdeleyen Madame Figaro Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Nil Çakarlar "Şık ve akıllı kadınların dergisi olacağız" diyor ve okuyucuya neler sunacaklarını şöyle anlatıyor: "Madame Figaro yakalayan, yaratan ve aktaran bir kadın dergisi. Dolayısıyla hem içeriği hem de görselliği açısından son derece zengin. Günü ve yenilikleri yakalayan aktüel haberler, mekanlar, akımlar, görülmesi gereken filmler, CD'ler, izlenmesi gereken gösteriler, oyunlar, müzikaller gibi farklı konularda kültürel aktüaliteden haberler, araştırmalar, röportajlar yer alacak. Özellikle çocuk ve evcil hayvan sayfalarımız çok ilgi çekecek."

Haberin Devamı