Gazete Vatan Logo

Hitit Üniversitesi öğretim üyesi alıyor

Hitit Üniversitesi 46 akademik personel almak için bugün ilan açtı.

Hitit Üniversitesi öğretim üyesi alıyor

Hitit Üniversitesi, profesör,doçent ve doktor öğretim üyesini kadrosuna katıyor. Üniversite 46 personeli kadrosuna katmak için ilan verdi. Üniversite, Tıp Fakültesi,Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve birçok fakültenin açık öğretim üyesi kadrosunu tamamlamak istiyor.

Profesör kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde çalıştırılacak olup, adayların; Özgeçmişi,yayın listesi,2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti,vukuatlı nüfus kayıt örneği,adli sicil kaydı,lisans,yüksek lisans,doktora,tıpta uzmanlık belgesi,doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesi,başvuru dosyasında ise; Özgeçmiş, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) adet dosya ve CD ile üniversitenin personel dairesi başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekiyor.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklama göre; T.C. Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Yükseltilme ve Atama Yönergesi” uyarınca aşağıda belirtilen sayıda “Öğretim Üyesi” alınacaktır. Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayım tarihi itibariyle 15 (on beş) gün ile sınırlıdır.

Haberin Devamı

Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ.