Gazete Vatan Logo

Hiçbir ticari hukukumuz yok bizimki sadece masumane bir arkadaşlık

Kürşat Yılmaz'ı evinde sakladığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Tuğba Özay: "Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez."

İzmir'de ayakkabı fuarında bir tanıtıma katılan Tuğba Özay ilginç açıklamalar yaptı: "CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem beni aradı. Partiden ihraç edileceğime dair haberler vardı. Kendisi böyle bir şey olmadığını belirtti.
Masumane bir arkadaşlık olduğu konusunda onlar da emin. Ama partim zarar görsün istemem. Kararlarına saygı duyarım. Deniz Baykal, konunun disiplin kurulunda görüşüleceğini söylemiş. Her şeyin hesabını veririm. Ailevi ilişkilerim bozuldu, herkes üzgün. Bu insanla ticari bir hukukum yok. Adam öldürmemişim, uyuşturucu satmamışım ki. Başım dik, yanlış bir şey yapmadım. Madem ki bu insan hakkında tutuklama kararı vardı. Bana geleli 20 dakika olmuştu. Bir gün önce kendi evinde kaldı. Polis istediği anda yakalayabilirdi. Neden benim evim beklendi? Kimseye yardım, yataklık yapmış değilim. Benim dünya görüşüm ile onunki farklı. Ama demek ki onunla paylaşacak bir şeyler bulmuşum ki arkadaşlık etmişim. Özel hayatım da kimseyi ilgilendirmez."