Gazete Vatan Logo

Haydar Dümen anlattı!

'Muayenehanemde seviştiriyorum ama onları izlemiyorum'

HABERTÜRK'te Kısa Devre programına konuk olan Haydar Dümen vajinismus sorunu olan çiftlerden muayenehanesinde cinsel ilişkiye girmelerini istediği ve bu sırada kendisinin çiftlerin başında bulunduğu iddialarına yanıt verdi.

Vajinismus sorunu yaşayan 3000 kişiyi tedavi ettiğini söyleyen Haydar Dümen, "Hepsi tek seans ve yüzde 100. Bunların yüzde 90'ı evlerinde karı-koca oluyorlar." dedi. "Muayenehanenizde mi cinsel ilişkiye giriyorlar?" şeklindeki soruya da Dümen, "Evet. Otelde mi muayenemi yapsam? Otel odası gibi yer var. Ben bulunmuyorum o sırada onu da söyleyeyim." yanıtını verdi.

KADINLARIN SEVDİĞİ ERKEK TİPİ
Haydar Dümen kadınların sevdiği erkek tipini de şöyle tarif etti: "Uzun boylu, geniş omuzlu, biraz kaslı, biraz kirli sakallı ve cesaretli. Yani kişilik. Bunun arka planında yuvayı koruma var. Ekmeğini taştan çıkarıp çocuklarını, yuvasını besleme var. Yani bugün dünyanın en yakışıklı adamı pısırık, korkak, çekingen biri olursa hangi kadına verirseniz 3 gün sonra bırakır."

"O YOLUNU BULUR"
Yaşadığı bazı ilginç durumları da Kısa Devre'de anlatan Dümen, üniversite mezunu bir kişinin eşiyle cinsel ilişkiye giremediğini, eşinin idrar yollarına zarar vermekten korktuğunu kendisine anlattığını söyledi. Dümen o kişiye verdiği yanıtın da "O yolunu bulur" olduğunu söyledi. (HABERTURK)

Haberin Devamı