Gazete Vatan Logo

Hayatınıza heyecan katacak etkinlikler

Kemer Country Club’ta çevreci motosikletleri test edebilir, Kadıköy’e uzanıp tiyatro keyfi yapabilir ya da konserlerden konser seçebilirsiniz.

Hayatınıza heyecan katacak etkinlikler

Yaratıcı ruhun gıdası

9-10 Mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul Glass Room’da gerçekleştirilecek Rock&Tech Müzik Festivali sıra dışı deneyimleri en unutulmaz notalarla buluşturacak.Festival kapsamında 9 Mayıs’ta Electroswing’in ustası Parov Stelar ile yaptığı çalışmalarla tanınan Max the Sax ve yerli alternatif rock sahnesinin en sevilen isimlerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, 10 Mayıs’ta ise 40. Senfoni ve Enter Sandman’i bir arada çalabilen İsviçreli çılgın ikili Mozart Heroes sahne alacak.

Büyüklere oyuncaklar!

Bugün Kemer Country Club’ta Elektro Wind marka motosikletlerin test sürüşü yapılacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Big Boyz Festival ise 6-7 Mayıs tarihleri arasında yine Kemer Country Club’ta.

İki Bekar sahnede

Evrim Alasya ve Emre Kınay’ın başrollerini paylaştığı İki Bekar, bugün saat 20’de Moda’daki Duru Tiyatro’da. Bilet fiyatları tam 60 TL, öğrenci 40 TL.

Gülşen coşturacak

Pop müziğin başarılı ismi Gülşen bugün saat 21’de Mall of İstanbul MOİ sahne’de sevenleriyle buluşuyor. Bilet fiyatları 150 ile 200 TL.

Haberin Devamı

Frekans değiştirin

Dinleyicileri farklı frekansa sürükleyen “Büyük Ev Ablukada” bugün saat 22’de IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde! Bilet fiyatları 35 ile 70 TL. 18 Nisan’da aynı mekandaki Kalben konserini de ajandanıza not alın.

Hayat kadar sert

Kadıköy’deki Craft Tiyatro’nun ödüllü oyunu ‘Yen’ bugün saat 17:00’de sahnelenecek. Tek perdelik oyun bir evde tek başlarına büyümeye bırakılmış iki kardeşin hikâyesini anlatıyor. Bilet fiyatları 45 ile 75 TL.

Sokak Festivali’nde çok eğleneceksiniz!

CarrefourSA ana sponsorluğunda gerçekleşen, en eğlenceli, en lezzetli ve en müzikli etkinlik “Sokak Festivali”, 14 - 15 Nisan tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta, sizi sokağın bir parçası olmaya davet ediyor! Festival” yetişkinler kadar çocukların da keyif alacağı bir etkinlik.

Karanlık tarafa geçiş...

Başak Kara’nın tek kişilik oyunu Yan Rol bugün saat 19’da Kara-köy’deki İkincikat Stüdyo’da sahnede. Bilet fiyatları 25-45 TL arasında.