Gazete Vatan Logo

Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölümde Hayati, ailesini kurtarabilecek mi?

Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Hayati ve Diğerleri'nde neler yaşanacak? Bu akşam ekrana gelecek olan Hayati ve Diğerleri dizisine dair merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Hayati ve Diğerleri 3. yeni bölümde Hayati, ailesini kurtarabilecek mi?

Hayati ve Diğerleri bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla ilgi gören dizi Hayati ve Diğerleri yine komik olaylar yaşanacak ve izleyicileri güldürecek. İşte tüm gelişmeler...

HAYATİ VE DİĞERLERİ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Tuhaflıklar, banka soygununda da Hayati'nin peşini bırakmıyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Bir banka soygunu ve olayın içinde Hayati ile ekibi. Hayati'nin canı dişinde; çünkü, banka rehinelerinin arasında annesi Şükran da var... Dayısı Danyal ve komşusu Tahsin de rehine; fakat, onlar için kılını kıpırdatır mı? Orası bir muamma.. Hayati bir plan yapar ve bankaya girer. Kurye gibi girdiği bankada gizlediği kimliği ortaya çıkar, daha doğrusu çıkartırlar... Annesi oğluna, Açelya başkomiserine seslenir. Hırsız olayın farkına varır. Peki Hayati, banka soyguncularını yakalayıp ailesini kurtarabilecek mi?