Gazete Vatan Logo

Hayatı Kolaylaştıran Lüksler

Nurol Life’ta 261 metre yüksekliğindeki Kule, 2015’te satışa çıkıyor.

Nurol GYO’nun yeni projesi Nurol Life’ta, satışa açılan Teras Evlerin tamamı kısa sürede sahiplerini buldu! Ve şimdi 261 metre yüksekliğindeki Nurol Life Kule satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule, yeni bir residence konseptiyle hayatı kolaylaştıran lüksleri içinde barındırıyor.

Nurol GYO, Nurol Life için ön talep topluyor!

Nurol Life’in yeni Kule etabı için Nurol GYO ön talep toplamaya başladı. 2015 senesinde satışa çıkması beklenen yeni Kule etabında ön talep bırakan müşterilere ilk fiyat, öncelikli daire seçme hakkı ve herkesten avantajlı koşullarla ev sahibi olma fırsatı sunulacak.

Metroya yürüme mesafesinde bulunan Nurol Life’ın, gerek yatırımcılar gerekse oturumcular tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Detaylı bilgi için tıklayın

Yeni Residence Kavramı Nurol Life’ta!

Nurol Life’ın pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan, yüksek tavanlı, orman manzaralı daireleri, kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vadediyor.

İşte Nurol Life’ın hayatı kolaylaştıran lüksleri!

Haberin Devamı

Yatıya gelen misafirlerinizi konaklatabileceğiniz özel Guest House, en sağlıklı besinleri 7 gün kapınıza getiren Organik Bahçe Hizmeti, acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet edebileceğiniz PetCare, dünya lezzetlerini kapınıza getiren Premium Yemek Hizmeti, hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz Yoga-Dans Stüdyosu, stresten arınmanıza yardımcı Spa-Relaxing Room… Nurol Life’ın sunduğu pratik lükslerden yalnızca birkaçı.

Tasarımı Hakan Kıran’dan, iç mimari çizgileri Autoban’dan!

Nurol Life, Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. İç mimarisi ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından üstlenilen ve dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life’ın her metrekaresi yepyeni bir hayatın kapılarını aralıyor.

İstanbul’un kalbinde yeniden değerlenen bir lokasyon!

Maslak ve Levent’in hemen yanında konumlanan Nurol Life, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life, metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı projelerin yaratıcısı Nurol’dan!

1966 senesinde Nurol İnşaat şirketi ile başlayan ve daha sonra birçok farklı sektörde yapılanarak faaliyetlerine devam eden Nurol Şirketler Topluluğu, Türkiye’de ve dünyada inşaat, savunma sanayi, finans, turizm ve enerji olmak üzere 5 ana sektörde faaliyet gösteriyor. “Hayata yatırım” sloganıyla 1997 senesinde kurulan Nurol GYO, nitelikli kadrosu ile arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet veriyor. 21. yüzyılın yaşam tarzı ile kârlı gayrimenkul projeleri üretmeye devam eden Nurol GYO’nun şu an devam etmekte olan projelerinden biri “Nurol Life”.

444 6496

Detaylı bilgi için tıklayın