Gazete Vatan Logo

Havada panik!

“Okyanusa acil iniş yapacağız” anonsuna basınca yolcular dehşet dolu dakikalar geçirdi

Pilot acil okyanusa iniyoruz dedi, yolcular dehşete düştü.

British Airways sözcüsü ise, kabin görevlilerinin hatadan dolayı özür dilediğini ve hatta bazı yolcularla bire bir konuşarak sakinleştirmeye çalıştığını ileri sürdü.

Miami’den Londra’ya giden British Airways uçağının kaptanı yanlışlıkla “Okyanusa acil iniş yapacağız” anonsuna basınca yolcular dehşet dolu dakikalar geçirdi. Birkaç saniye sonra öleceklerini düşünen yolcular yere ayak basınca pilota ateş püskürdü.

Önceden kaydedilmiş

- İngiliz havayolu şirketi British Airways’e ait bir yolcu uçağında yapılan yanlış anons, yolcuların dehşet dolu anlar geçirmesine yol açtı. 14 Ocak’ta Miami’den Londra’ya giden uçağın kabin görevlileri, yanlışlıkla daha önceden kaydedilmiş bir anonsu yayınladı. Miami’den ayrıldıktan üç saat sonra “uçağın, okyanusa acil iniş yapacağını” duyan yolcular, paniğe kapıldı.

Büyük şaşkınlık

- Birbirlerine sarılan, gözyaşlarına boğulan yolcular, 30 saniye sonra anonsun yanlışlıkla yapıldığı duyurusuyla şaşkına döndü. Uçakta bulunan Duncan ve Tracey Farquharson çifti, kabin görevlilerinin yolcuların endişelerini hiçe saydığını ve Heatrow Havaalanı’na gelene kadar tatmin edici bir açıklama yapmadıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı