Gazete Vatan Logo

Hande Yener ve Seren Serengil kavgası nasıl başladı? İşte son durum...

Hande Yener ve Seren Serengil kavgası gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesaplarından birbirine taş atan Hande Yener ve Seren Serengil kavgasının neden ve nasıl başladığı merak konusu oldu. İşte Hande Yener ve Seren Serengil kavgasına dair merak edilenler...

Hande Yener ve Seren Serengil kavgası nasıl başladı? İşte son durum...

Seren Serengil'in sunduğu programda 'Telifmetre' araştırmasında Hande Yener ilk sırada çıktı. Seren Serengil sonuçlara inanmadığını söyleyerek 'Bunu araştıracağım' deyince ikili arasındaki kavga da başlamış oldu. Hande Yener, Seren Serengil'in bu açıklaması üzerine Instagram'da paylaşımlar yaptı. İkili Instagram storylerinde birbirine atıfta bulunmaya devam ediyor.

Hande Yener, Seren Serengil'in yıllar önce çekilmiş üstsüz fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.Bir süre yayında olan fotoğrafı instagram yayın ilkeleri doğrultusunda 'müstehcen' bularak kaldırdı.

Sonrasında Yener, instagram hesabından 'ben kaldırmadım instagram müstehcen bulmuş' ifadelerini kullandı.

Yener, Twitter'da da kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girdi. Yener'in bu paylaşımına Seren Serengil'den jet hızıyla cevap geldi:

'Bikini izi çıkmasın diye...'

'Siz canınızı sıkmayın gerçekten uyuşturucu kullanan insanlar normal hareket yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanların kafaları net değil. 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye güneşlenirken uzakan çekilmiş bir fotoğrafı, insanlar yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyor ne de başarısızlıklarını kapatabiliyor. O yüzden umursamayın, avukatıma yönlendirdim o gereğini yapacak.'

Haberin Devamı

Hande Yener son paylaşım:

Seren Serengil son paylaşım: