Gazete Vatan Logo

Hafta sonunda nostaljik yolculuk

Bu hafta sonu Klasik Otomobil Festivali’nde nostaljik bir yolculuğa çıkabilir, pop’un kralı Michael Jackson’ı canlı ilzeyebilir veya Frida’nın eserlerine yeniden hayat verebilirsiniz.

Hafta sonunda nostaljik yolculuk

Frida Kahlo’yu eserleriyle tanıyın

Frida’nın hayatı ve eserleri hakkında bilgi edinebileceğiniz ve bu eserlere yeniden hayat verebileceğiniz workshop sizleri bekliyor. Bugün saat 12.00 ve 17.00’da Artimprojects İzmir’de gerçekleşek workshop’un biletleri 65 TL.

Ankara’da Kalben rüzgarı

Sahil kasabalarından, kayıp fotoğraflardan, kaybolmamış dostlardan bahseden şarkılarıyla Kalben, bu akşam IF Performance Hall Ankara sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Müzik yapmaya 8 yaşındayken annesinin aldığı klavyeyle başlayan ve 13 yaşında ilk gitarı olan ‘Santana’ya kavuşan Kalben, içinden gelen şarkıları kendince söylüyor. Konserin bilet fiyatları ise 44 TL.

Ozan Çolakoğlu ile mutlu saatler

Türk Dj, besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu, 30 Haziran’da İzmir KafePi Beach Club Happy Hour sahnesinde sevenleriyle buluşuyor. Bilet fiyatları ise 60 TL.

Tronic Showcase Suma Beach’de

Türkiye’nin ilk uluslararası plak şirketi Jeton Records ve Burn Energy işbirliğiyle düzenlenen Tronic Music Showcase, bu akşam Suma Beach’de sizleri bekliyor. Dünyanın en önemli iki tekno etiketinden biri olan Tronic; Showcase ile ilk kez Istanbul’da bir araya geliyor. Efsane müzisyen Christian Smith’le birlikte Alman ikili 2pole, Ferhat Akbayrak ve Alan Cutt’ın sahne alacağı etkinliğin bilet fiyatları 80 TL.

Haberin Devamı

Tüyap’ta Klasik Otomobil Festivali

2011 yılında ülke çapında 8 klasik otomobil derneğinin bir araya gelmesiyle kurulan Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, 30 Haziran-1 Temmuz’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde. 450’den fazla klasik otomobilin sevenleriyle bulaşacağı festivalde, dünyanın en kült klasik araba modelleri de yer alacak. Klasik otomobillerde izleyebileceğiniz açık hava sineması bulunan Festivalin bilet fiyatları günlük 15 TL.

Pop’un kralı yeniden sahnede

Michael Jackson’a şaşırtıcı bir şekilde benzeyen William Hall’un sahnelendireceği Michael Jackson The Tribute To The King Of Pop bu akşam Expo Antalya sahnesinde. Biletler 120 TL.

Dünya Kupası bomontiada’da

Haberin Devamı

adidas Creator Collective-Dünya Kupası evinde kupa maçlarını canlı izleyebilir, Dünya Kupası Sergisi’ni ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğe katılmak için adidas Futbol satın ürünü almanız yeterli.