Ziraat Kredi

Ziraat Kredi

Son dakika ziraat kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.818 ziraat kredi haberi bulunmuştur. Tüm ziraat kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 61,5 oranında artıyor
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 61,5 oranında artıyor Emlak vergisi 2. taksit ödemesi, 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe kadar gerçekleştirilebilecek. Emlak vergisinin zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranda gecikme zammı ödemek zorunda kalıyor. Resmi Gazetede yayınlanan Yeniden Değerleme Oranı’nın (YDO) %122,93 olarak açıklanması 2023’te emlak, çevre temizlik vergileri ve tapu kadastro harçlarını da önemli oranda artıracak. Sektör temsilcisi Arzu Turan YDO’nun gayrimenkulle ilgili ödemelere yansımasını örneklerle anlattı.
25.11.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları düşecek mi?
Kredi faiz oranları düşecek mi? Kredi çekecek herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı sonrasında kamuoyunda kredi faizlerinin düşeceği yönünde bir beklenti oluştu. İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faizlerinde düşüş olacak mı? İşte detaylar...
24.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti, şu an...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti, şu an... Bankalar art arda açıkladı. Yeni faiz oranları belli oldu. Kredi çekecek herkes merakla bekliyordu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank kredi faizlerinde değişikliğe gitti. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde uygulanan faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmesi...
18.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi hamlesi! İmzalar atıldı
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi hamlesi! İmzalar atıldı Kamu bankaları harekete geçti. Yeni kredi anlaşması imzalandı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tek tek duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile üç kamu bankası arasında Yapılandırma Kanunu kapsamında emekli olabilecek sigortalılara yönelik 'Kredi İş Birliği Protokolü' imzalandı. 32 bin kişi protokol kapsamında kredi kullanarak emekli olabilecek.
31.07.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Türkiye gıda güvenliği sıkıntısı yaşamayacaktır
Bakan Pakdemirli: Türkiye gıda güvenliği sıkıntısı yaşamayacaktır Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bu sene ciddi şekilde kuraklığı yaşıyoruz ve ciddi etkilerini görüyoruz. Gerek stoklarımız gerek takviye yönetimlerimiz olsun bu işleri öngörerek daha öncesinden mevcut stoklanmanın üzerinde stoklanma ile bu işin üstesinden geldik. Türkiye dün olduğu gibi bugün de yarın da gıda güvenliği ile alakalı bir sıkıntı yaşamayacaktır" dedi.
3.07.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler...
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler... Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 6 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 6 ay sonra başlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bugün itibarı ile başladı. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 6 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
1.06.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank'tan kredi hamlesi! Belli oldu
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank'tan kredi hamlesi! Belli oldu Kamu bankaları harekete geçti. Kredi kullanan milyonları kapsıyor. Tüm vatandaşlara duyuruldu. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank finansman desteği sağladı. Türkiye'de geçen yıl Hazine garantisiyle sağlanan kredilerin toplamı 2 milyar 225 milyon doları bulurken, bu kaynağın çoğu kamu bankalarınca alındı.
25.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok Kredi ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti. 100 bin liralık destek kredisi geliyor. Kefil, teminat yok. Ödeme ile ilgili birçok kolaylık sunulacak. Hükümet, Acil Destek Kredisi Programı’na göre bir çalışma başlattı. Daha önce, deprem ve sel felaketi gibi durumlarda KOBİ’ler ve işletmeler için acil destek kredisi kapsamında yapılan çalışmanın bir benzeri, ‘pandemi’ nedeniyle yeniden uygulamaya konulacak. Daha önce KOSGEB aracılığıyla, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 100 bin liralık kadınlara girişim desteği sağlamıştı.
22.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! Resmen açıklandı
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! Resmen açıklandı Ziraat Bankası harekete geçti. Flaş kredi kararı! İmzalar atıldı. Yeni alınan karar resmen duyuruldu. Kredi anlaşması çerçevesinde 367 gün vade imkanı sağlanıyor. Ziraat Bankası, 23 ülkeden 45 Uluslararası Banka ile toplamda 1,3 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi anlaşması imzaladı.
13.04.2021 Ekonomi
Halkbank, VakıfBank ve Ziraat Bankası tek tek duyurdu! Faiz kararı...
Halkbank, VakıfBank ve Ziraat Bankası tek tek duyurdu! Faiz kararı... Kamu bankaları tek tek duyurdu. Kredi kullanmayı düşünen herkesi ilgilendiriyor. Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi için geçerli. Krediye ihtiyacı olan binlerce kişi ihtiyaç-taşıt-konut kredisi faiz oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nın ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faiz oranlarındaki son durum belli oldu. İste kredi faizlerinde son durum...
30.03.2021 Ekonomi
Düşük faizli kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, 7 il listeye eklendi...
Düşük faizli kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, 7 il listeye eklendi... Düşük faizli kredi kullandırılacak. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Güzel haber geldi ve resmen açıklandı. Değişiklik yapıldı, karar yürürlüğe girdi. Listeye 7 il daha eklendi. Krediden onlar da yararlanabilecek. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri 'üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi' kullandırıyor. Önceden konuyla ilgili iller açıklanmıştı. Artık belirtilenlerin yanı sıra Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Muş ve Tunceli illeri de bu kapsama dahil edildi.
26.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tek tek duyurdu! Ve belli oldu, faizler...
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tek tek duyurdu! Ve belli oldu, faizler... Kredi çekecek herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Banklar tek tek duyurdu. Faiz oranları belli oldu. Kredi çekecek herkes kredi faizlerindeki son durumu merak ediyordu. Faiz oranlarının daha düşük olması sebebiyle kredi çekmek isteyenlerin ilk tercihi kamu bankaları oluyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faiz oranlarındaki son durum belli oldu. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank başta olmak üzere bankaların kredi faiz oranları...
25.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Bugün başladı, faizler...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Bugün başladı, faizler... Ziraat Bankası'ndan flaş kredi kararı! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Güzel haber dev banka tarafından duyuruldu. Faizler alınmayacak. Ziraat Bankası tarafından alınan kredi kararı bugün uygulanmaya başlıyor. Birçok kişinin yararlanacağı kampanya borcunu ödeyemeyenler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Faiz ödemesi yapılmayacak. 31 Aralık 2020 itibarıyla takip hesaplarına intikal eden krediler için geçerli.
8.03.2021 Ekonomi
Kredi kararı! Faiz alınmıyor yarın başlıyor
Kredi kararı! Faiz alınmıyor yarın başlıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kredi kararı! Faizler alınmıyor. Dev banka harekete geçti. Yarın başlıyor. Başvuru yapanlar yararlanıyor. Ziraat Bankası kredi kararını tüm müşterilerine duyurdu. Borcu olanları ilgilendiren kredi kararı ile kredi borcunu ödeyemeyen vatandaşlardan faiz alınmayacak. Ziraat Bankası, 31 Aralık 2020 itibarıyla takip hesaplarına intikal eden kredilere ödeme kolaylığı imkanı getirdi. Yapılandırma sınırı, kurumsal ve tarımsal kredilerde 500 bin lira, bireysel kredilerde ise 100 bin lira olarak belirlendi.
7.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise...
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise... Ziraat Bankası resmen duyurdu. İlk kez gerçekleşti. Yoğun talep var. Dev bankadan yapılan açıklamada pandemi sürecine dikkat çekildi. Böyle zorlu bir süreçte önemli bir adım atıldığı vurgulandı. Talebin 3 kat fazla olmasının olumlu etkisinden söz edildi. Ziraat Bankası vadelendirmenin de 5 yıl olarak belirlendiğini bildirdi. Ziraat Bankası 5 yıl vadeli, 600 milyon dolar tutarlı sürdürülebilir eurobond ihracı gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Finansal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşamakta olduğumuz ve küresel ölçekte etkili olan salgın koşulları altında sürdürülebilir eurobondumuza gelen, ihracın 3 katını aşan talep ve nitelikli yatırımcı ilgisi, Türkiye ekonomisine olan güvenin teyidi niteliğinde" diye konuştu.
28.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade...
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade... Ziraat Bankası harekete geçti. Dev bankadan avantajlı kredi paketi. Ziraat Bankası müşterilerinin kullanımına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faiz dışında komisyon da ödenmiyor. Uzun vade imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. İsteyen müşteriler kredilerini 7 yıl vade imkanı ile ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tarımsal sulamada modern basınçlı sulama sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmasının sağlanması amacıyla çiftçiler için uzun vadeli Tasarruflu Sulama Kredisi'ni uygulamaya koydu.
26.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası harekete geçti! İmzalar atıldı
Ziraat Bankası harekete geçti! İmzalar atıldı Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüzlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. İmzalar atıldı. Yeni ürün ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Ziraat Bankası arasında, “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzalandı.
21.12.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi açıklaması!
Ziraat Bankası'ndan kredi açıklaması! Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi. Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından yapılan açıklamada 2012 sonunda 18 milyar lira olan tarım kredileri bakiyesinin 30 Eylül 2020 itibarıyla 76 milyar liraya ulaştığı, sektördeki tarım kredisi paylarının da yüzde 65'ler seviyesine yükseldiği duyuruldu..
15.10.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank güncel kredi faizleri! Kredi faiz oranları ne kadar?
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank güncel kredi faizleri! Kredi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi faiz oranlarını tarihi düşük seviyelere çekmiş ve satışlarda adeta patlama yaşanmıştı. Kampanya sona erdi ancak taleplerde yoğunluk devam ediyor ve vatandaşlar halen güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Ev, araç almak isteyenler ya da ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünenler güncel kredi faiz oranlarını merak ediyor. En düşük kredi faiz oranı hangi bankada? İşte kredi faiz oranlarındaki son durum...
28.09.2020 Ekonomi
Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası kredi faiz oranları! Kredi faizlerinde son durum...
Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası kredi faiz oranları! Kredi faizlerinde son durum... Kredi çekmeyi düşünenler öncelikle faiz oranlarının özel bankalara göre daha düşük olması nedeniyle kamu bankalarını (Ziraat, Halkbank, Vakıfbank) tercih ediyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi faizlerinde son durumu merak ediyor. Ev, araç almak isteyenler ya da çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanmayı düşünenler 'kredi çekmek için doğru zaman mı' sorusuna yanıt arıyor. Hangi bankadan kredi kullanmak daha avantajlı? En düşük kredi faizini hangi banka uyguluyor? İşte kredi faiz oranlarındaki son durum...
24.08.2020 Ekonomi
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir?
Kredi notu nasıl hesaplanır? Kredi notu nasıl yükseltilir? Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle birçok ülke ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Ülkemizde salgının önüne geçilebilmesi için çok sayıda sektör geçici süre ile işlerine ara verdi. Normalleşme sürecine girilmesi ve yeniden başlayan çalışma hayatıyla birlikte vatandaşların nakit ihtiyaçları arttı. Bu zor süreçlerde bankalar da birbiri ardına uygun koşullarda kredi paketlerini açıkladı. Konuttan taşıta, tatilden beyaz eşyaya kadar farklı ihtiyaçlar için farklı koşullardaki kredi fırsatları vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Fakat başvuru yapan herkesin kredi talebi olumlu sonuçlanmıyor. Kredi çekerken en önemli husus kredi sicili oluyor. Kredi notu düşük olanların kredi sonuçları da olumsuz sonuçlanıyor.
25.06.2020 Ekonomi
Kredide tarihi fırsat! Kimler düşük faizli krediden yararlanabilecek?
Kredide tarihi fırsat! Kimler düşük faizli krediden yararlanabilecek? Corona virüs salgını sonrası kamu bankaları harekete geçti. Ekonomiyi canlandırmak için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank daha önce görülmemiş düşük faizli kredileri müşterilerinin kullanımına sundu. Ardından kredi kampanasına katılım bankaları da dahil oldu. Şimdi milyonlarca kişi özel bankaların da benzeri şekilde faiz indirimine gitmesini bekliyor. Kredi çekmeyi düşünenlerin ise bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. İşte bankaya kredi başvurusu yapmadan önce bilmeniz gerekenler...
4.06.2020 Ekonomi
Kamu bankalarından yeni kredi paketi!Tarihi fırsat...
Kamu bankalarından yeni kredi paketi!Tarihi fırsat... Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'tan kredi hamlesi... Nakit ihtiyacı olan, ev sahibi olmak isteyen ya da ev eşyası almak isteyenler için bugüne kadar görülmemiş faiz oranları ile kredi alma imkanı sunuldu. Corona virüs sonrası ekonomiye hareket getirecek olan kredi paketinin tüm detayları haberimizde...
2.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.