Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan'ın (45) tutuklu yargılandığı davada savcı, mütalaa verdi. Erdoğan'ın 'eşi kasten öldürme'den ağırlaştırılmış ömür boyu, 2 suçtan da 34 yıla kadar hapsi istendi.
5.04.2022 Yaşam
Doktor Zeynep'in oğlu: Annemi kesinlikle uyurken öldürdü
Doktor Zeynep'in oğlu: Annemi kesinlikle uyurken öldürdü Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan (45), tutuklu yargılandığı davada, "Aldattığını söyleyip hakaret edince kendimi kaybederek öldürdüm" dedi. Zeynep Erdoğan'ın oğlu A.A. ise, "Annemi kesinlikle uyurken öldürdü. Çünkü annem kendisini koruyabilecek kadar güçlü bir kadındı" dedi.
27.01.2022 Yaşam
8 aylık eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! 'Sen yakışıklı değilsin dedi'
8 aylık eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! 'Sen yakışıklı değilsin dedi' Ankara'da kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan (47), 8 ay önce evlendiği işsiz eşi Mehmet Erdoğan (47) tarafından 14 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Mehmet Erdoğan ifadesinde, "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dedi.
10.05.2021 Gündem