Zagros

Zagros

Son dakika zagros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zagros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zagros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zagros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zagros gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 zagros haberi bulunmuştur. Tüm zagros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür: Deprem olma periyodunu belki de 50 seneye çekti
Prof. Dr. Naci Görür: Deprem olma periyodunu belki de 50 seneye çekti Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depreminin yıldönümünde depremin en çok etkilediği Adıyaman’ı uyardı. Adıyaman'ın 6 Şubat'ta kendi depremini yaşamadığını vurgulayan Görür, "O deprem, bu kuşakta deprem olma periyodunu öne çekti. Yani 300-500 sene sonra deprem üretecekken, ekstra bir enerji yüklendiği için belki de 50 seneye çekti” dedi.
6.02.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
MİT’ten, PKK/KCK’nın sözde Süleymaniye Alan Sorumlusu'na nokta operasyon
MİT’ten, PKK/KCK’nın sözde Süleymaniye Alan Sorumlusu'na nokta operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK öz savunma birlikleri sözde Süleymaniye kuzey alan sorumlusu 'Bahoz Zagros' kod adlı Mehmet Şefa Akman'ı etkisiz hale getirdi.
26.12.2023 Gündem
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Belki de Türkiye’de Afet Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ilk defa veya ilk söyleyenlerden biriyim. Eğer biz ciddi bir bakanlık kurarsak, liyakata dayalı onu kurumlandırırsak, ciddi bütçe verirsek ve anayasal bir yapısı olursa siyaset üstü bir bakanlıkla, Türkiye’yi 10-15 senede depreme hazırlarız" dedi.
22.09.2023 Gündem
PKK’nın sözde sorumlularından Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi
PKK’nın sözde sorumlularından Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler peş peşe vurulurken Milli Savunma Bakanlığı, son gelişmeyi paylaştı.
8.09.2023 Gündem
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor?
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Adıyaman Hakkari bindirme zonuna dikkat çekti. Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2023 Gündem
MİT'ten Sincar'da nokta operasyon: Sözde sorumlu etkisiz
MİT'ten Sincar'da nokta operasyon: Sözde sorumlu etkisiz Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da düzenlediği operasyonla PKK/KCK-YBŞ'nin sözde Sincar eyalet sorumlularından 'Zagros Çekdar' kod adlı Mesut Celal Osman'ı etkisiz hale getirdi.
28.07.2023 Gündem
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon
MİT'ten Kandil'de nokta operasyon Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken PKK'nın kritik bir ismi daha etkisiz hale getirildi.
13.07.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ‘Pençe-Kilit Operasyonu’ bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi
"Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Operasyonu"nda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar Kış-26 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında, Şırnak'ın Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde tespit edilen sığınakta mühimmat ve çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
11.03.2023 Gündem
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı
Türkiye’deki depremler sonrası Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarı Demirören Haber Ajansı'na (DHA) 2020 yılında verdiği röportajda Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Elazığ illerindeki fay hatlarının yıkıcı bir deprem açısından sinyal verdiğini belirten Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Onur Köse, şimdi de Ölü Deniz fay zonunun geçtiği ülkeler için uyarıda bulundu. Bu fay hattının, Akabe Körfezi’nden başlayıp Hatay'a ulaştığını ve Kahramanmaraş'ta Doğu Anadolu fayı ile birleştiğini ifade eden Köse, Ölü Deniz fay zonunun geçtiği İsrail, Ürdün, Lübnan ve Suriye'de de 5- 10 yıl içerisinde büyük depremlerin olabileceğini söyledi.
7.03.2023 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen bir mağarada, PKK'lı teröristlere ait silah ile çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği açıklandı.
5.11.2022 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
Terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyindeki Aynularap bölgesinde düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Kobani eyalet genel sorumlusu Hasan Demirtaş'ı etkisiz hale getirdi.
6.10.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak uzun süredir bekleyen iki uçak ihale sürecinin tamamlanmasının ardından TIR’larla Pendik’te bulunan depoya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Berfin Zilan ve Bazel Zagros öldürüldü!
Berfin Zilan ve Bazel Zagros öldürüldü! MSB tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda etkisiz hâle getirilen teröristlerden 2’sinin yaklaşık 5 ay önce kahraman silah arkadaşlarımızı şehit eden terörist grubun içinde yer aldığı belirlendi. Etkisiz hâle getirilen iki kadın teröristin Berfin Zilan ve Bazel Zagros kod adlı teröristler olduğu belirlendi.
22.04.2022 Gündem
PKK’nın kış üslenmesine ağır darbe! O terörist hakkında flaş detay
PKK’nın kış üslenmesine ağır darbe! O terörist hakkında flaş detay İçişleri Bakanlığı, Eren Kış- 1 Operasyonları kapsamında; Bestler-Dereler bölgesinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 85 mağara, sığınak ve deponun da imha edildiğini duyurdu. Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, 2019 yılında Şırnak’ta öldürülen 2 çobanın ve Beribira bölgesindeki silahlı saldırının faillerinden olduğu belirlendi.
13.11.2021 Gündem
Mehdi Uysal etkisiz hale getirildi!
Mehdi Uysal etkisiz hale getirildi! Eren-13 Operasyonları kapsamında Şırnak ili Bestler/Dereler bölgesinde 22 Eylül'de etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin, sözde Şırnak bölgesinde Botan Eyaletinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüten ve 'Terörden Arananlar Listesi'nde 500 bin TL'ye kadar ödülle gri kategoride aranan Zagros Cudi kod adlı Mehdi Uysal olduğu tespit edildi.
30.09.2021 Gündem
PKK/KCK'nın sözde HPG dış ilişkiler  sorumlusu Mehmet Emin Ekinci öldürüldü
PKK/KCK'nın sözde HPG dış ilişkiler sorumlusu Mehmet Emin Ekinci öldürüldü MİT ve TSK'nın operasyonuyla, PKK/KCK'nın sözde HPG dış ilişkiler sorumlusu 'Cevher' kod adlı terörist Mehmet Emin Ekinci, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da etkisiz hale getirildi.
13.09.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi MSB, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında bir mağaraya düzenlenen operasyonda 3 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
12.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zagros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zagros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.