Yolcu Sayısı

Yolcu Sayısı

Son dakika yolcu sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolcu sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolcu sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.477 yolcu sayısı haberi bulunmuştur. Tüm yolcu sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk! Yolcu sayısı 20 bini geçti!
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk! Yolcu sayısı 20 bini geçti! Kruvaziyer turizminde 'cazibe merkezi' olarak gösterilen ve bu yıl 2 milyon turist hedefinin aşılması beklenen Türkiye'ye, ocak ayında 18 gemiyle 19 bin 986 yolcu geldi. 2011 Ocak ayında 20 bin 712 turistin geldiği Türkiye'de, 13 yıl aradan sonra ilk defa ocak ayı yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı.
1.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'na metroyla gitti
Bakan Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'na metroyla gitti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara uçağına binmek için 29 Ocak'ta hizmete açılan Gayrettepe-Kağıthane metro hattını kullanarak İstanbul Havalimanı'na geldi.
1.02.2024 Gündem
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı Türk hava Yolları (THY) 2023 yılına 83.4 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaştı.
9.01.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2'nci pisti açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistinin, pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılacağını duyurdu
22.12.2023 Ekonomi
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kruvaziyer yolcu sayısı hedefini aştık
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kruvaziyer yolcu sayısı hedefini aştık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Limanlarımıza uğrayan kruvaziyer gemi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre göre yüzde 19,4 artışla 1167 adet, kruvaziyer gemisi ile gelen yolcu sayısı da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 51,6 artışla 1 milyon 517 bin 933 oldu. 2023 yılı hedefi olan 1,5 milyon kruvaziyer yolcu sayısı, kasım ayı itibarıyla aşıldı" dedi.
12.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 10 Kasım Cuma günü başlayan ve 9 gün süren ara tatil sonrası; seyahatlerinde yüksek hızlı trenleri tercih eden yolcu sayısı verilerini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ile taşınan yolcu sayısı 80 milyona yaklaştı
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ile taşınan yolcu sayısı 80 milyona yaklaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yüksek hızlı trenlerimizle bu zamana kadar taşınan yolcu sayımız 80 milyona yaklaştı. Şu ana kadar 79 milyon 581 bin vatandaşımıza hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sunduk" dedi.
3.11.2023 Gündem
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak Dünyadaki en önemli büyük projelerden biri olan, Avrupa ile Asya kıtaları arasında kesintisiz demiryolu ulaşımına sağlayan Marmaray, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 10’nuncu yaşını kutluyor.
27.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Marmaray'ı 10 yılda tam 1 milyar kişi kullandı. Marmaray, 64 ülkeden oluşan 745 milyonluk Avrupa Kıtası nüfusundan daha fazla yolucuyu taşımış durumda. Bu bir yatırım ve işletme başarısıdır" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aştı
Bakan Uraloğlu: YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bugüne kadar seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aşmış durumda. Her gün yaklaşık 40 bin kişi YHT konforuyla seyahat ediyor" dedi. Bakan Uraloğlu, YHT kullanımı ile güven ve konforla birlikte zamandan tasarruf sağlandığını vurguladı.
18.07.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan rekor İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı, 14 Temmuz günü 123 bin 449 yolcuyla elde ettiği rekoru, 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşen 674 uçuşta, 123 bin 607’ye yükselterek aynı hafta sonu iki büyük rekora imza attı.
18.07.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İGA İstanbul Havalimanı’nda 9 günlük Kurban Bayram tatili nedeniyle dün bin 593 uçuş gerçekleştirildi. 252 bin 364 yolcunun seyahat ettiği bu uçuşlar ile tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
26.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
THY mayıs ayında 7,4 milyon yolcu taşıdı
THY mayıs ayında 7,4 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları(THY), mayıs ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarına göre yüzde 81,8 doluluk oranına ulaşarak, 7,4 milyon yolcu taşıdı.
8.06.2023 Ekonomi
THY şubat ayında 4,9 milyon yolcu taşıdı
THY şubat ayında 4,9 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları(THY) Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, 2023 yılı şubat ayında 4,9 milyon yolcuya hizmet verirken, filoda 400 uçağın bulunduğunu ifade edildi.
10.03.2023 Ekonomi
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı
THY 2022'de toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı Türk Hava Yolları(THY), 2022 yılında yüzde 80.6 doluluk oranıyla toplam 71.8 milyon yolcu taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi "2022 yılını başarıyla bitirdik. 71.8 Milyon yolcumuz oldu. 1.7 Milyon ton kargo taşıdık. 394 uçak ile yılı bitirdik. 2023 yılında daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarında 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik
Bakan Karaismailoğlu: Havalimanlarında 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarında 10 aylık dönemdeki uçak trafiğinin, geçen yıla oranla yüzde 30,6 arttığını belirterek "Havalimanlarımızda iç hatlarda 66 milyon 245 bin, dış hatlarda 89 milyon 288 bin yolcumuzu ağırladık. Direkt transit yolcular ile birlikte toplam 155 milyon 885 bin yolcumuza hizmet verdik" dedi.
9.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.