Yoğun Trafik

Yoğun Trafik

Son dakika yoğun trafik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoğun trafik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoğun trafik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoğun Trafik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoğun trafik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.259 yoğun trafik haberi bulunmuştur. Tüm yoğun trafik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı’nın (EUROCONTROL) Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu’nda İstanbul Havalimanı, 26 Şubat -3 Mart 2024 döneminde günlük ortalama 1321 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Havacılık Genel Bakış Raporu'na göre 1375 uçuş ile 2023 yılının Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
19.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu
İstanbul’da eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında eğitime başladı. Öğrencilerin, eğitimin ilk gününde servislerle ve velilerinin özel araçları ile okula yolculukları başlarken, İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluştu. İstanbul Cep Trafik uygulamasında ise trafik %49’u geçti.
4.09.2023 Gündem
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da yağmur sonrası trafik kilitlendi
İstanbul'da yağmur sonrası trafik kilitlendi İstanbul genelinde sabah saatlerinde başlayan yağmur sonrası yoğun trafik oluştu. İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 51 olurken, Anadolu Yakası’nda yüzde 62 seviyelerine ulaştı. Kadıköy D-100 Karayolunda her iki mevkide trafik yer yer durma noktasına geldi.
11.08.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile bayram genelgesi İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri” konulu genelge gönderdi. Bayram öncesi ve sürecince alınacak trafik tedbirleri tek tek sıralandığı genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşların emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.
13.04.2023 Gündem
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 15-21 Mart dönemine ilişkin hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1274 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
26.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) şubat ayına ilişkin Hava Trafik raporuna göre, İstanbul Havalimanı bin 269 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.03.2023 Ekonomi
Tarım Kredi'den sonra zincir marketler de devreye girdi! 1000 üründe fiyatlar sabitlendi
Tarım Kredi'den sonra zincir marketler de devreye girdi! 1000 üründe fiyatlar sabitlendi 4 zincir marketten biri olan ŞOK market, aldığı kararla 1000 üründe fiyatları sabitledi. 1000 üründe ocak ayı boyunca fiyatların sabitleneceğini açıklayan ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel, kampanyanın ülke ekonomisine ve müşterilerin bütçesine katkı vermek üzere yapıldığını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz gemi trafiğine kapatıldı Yeni yılın ilk sabahında İstanbul Boğazı'nda sis etkili oldu. Boğaz çift yönlü olarak bir süreliğine gemi geçişlerine kapatıldı.
1.01.2023 Gündem
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Alibeyköy Tramvay Durağı'nda meydana gelen trafik kazasında 33 kişinin yaralandığını açıkladı.
5.12.2022 Gündem
İstanbul’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
İstanbul’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün "Sarı Kodlu" uyarılarının ardından İstanbul’da zaman zaman etkili olan sağanak yağış sabah saatlerinde de etkisini göstermeye devam etti. Yağmurun etkisiyle yoğun trafik oluşurken işe gitmek isteyen vatandaşlar da zor anlar yaşadı.
22.11.2022 Yaşam
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri
İstanbul Havalimanı uçuş trafiğinde Avrupa'nın lideri Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) kapsamlı değerlendirme raporuna göre 3-9 Kasım 2022 dönemine İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 232 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.  
11.11.2022 Ekonomi
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu İstanbul Kağıthane Sadabat Viyadüğü'nde hafriyat yüklü kamyon devrildi. Kamyondaki taşlar yola devrildi. TEM bağlantı yolu Okmeydan'ı istikameti trafiğe kapatıldı. Bölgede yoğun trafik oluştu. Ekiplerin çalışması sürüyor.
14.09.2022 Yaşam
İstanbul’da eğitimin döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu
İstanbul’da eğitimin döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında eğitime başladı. Öğrencilerin, eğitimin ilk gününde servislerle ve velilerinin özel araçları ile okula yolculukları başlarken, İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluştu. İstanbul Cep Trafik uygulamasında ise trafik %51’i geçti.
5.09.2022 Yaşam
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı Bursa'da aniden bastıran sağanak yağış sele dönüştü. Peş peşe gök gürültüsü ve şimşekler çaktı. Yoğun yağış sebebiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolcular zor anlar yaşadı. Yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi. Şehirde bir çok noktada ağaçlar fırtına sebebiyle yıkıldı. Trafikte de aksamalar yaşanıyor.
31.08.2022 Yaşam
Tatilcilerin dönüşü yoğun trafik oluşturdu! Önlemler alındı
Tatilcilerin dönüşü yoğun trafik oluşturdu! Önlemler alındı Hafta sonu tatillerini Trakya bölgesindeki turistik beldelerde geçiren tatilcilerin İstanbul'a dönüş yolunda araç yoğunluğu oluştu.
28.08.2022 Gündem
Avrupa'da en yoğun İstanbul Havalimanı oldu
Avrupa'da en yoğun İstanbul Havalimanı oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) 13-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen hava trafik istatistiklerine göre, İstanbul Havalimanı bin 333 uçuş ile Avrupa'nın Paris Paris Charles de Gaulle ve Amsterdam Schiphol Havalimanı'nı geride bırakarak en yoğun havalimanı oldu.
20.07.2022 Ekonomi
Pendik TEM Otoyolu'nda sebze yüklü kamyon alev alev yandı
Pendik TEM Otoyolu'nda sebze yüklü kamyon alev alev yandı Pendik TEM Otoyolu'nda hareket halindeyken lastiği patlayan sebze yüklü kamyon yandı. Kamyon sürücüsü tarafından emniyet şeridine çekilirken, yangına müdahale edilirken İstanbul istikametinde trafik durma noktasına geldi.
9.06.2022 Yaşam
Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu! Liverpool - Real Madrid finalinde skandal
Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu! Liverpool - Real Madrid finalinde skandal Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Real Madrid arasında oynanacak final maçı, stadyum dışında yaşanan yoğunluk nedeniyle başlayamadı. Skandal olaya maçın yorumcusu Fatih Terim de tepki gösterdi.
2.06.2022 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun Trafik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoğun trafik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.