Yetim Maaşı

Yetim Maaşı

Son dakika yetim maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yetim maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yetim maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yetim Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yetim maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 yetim maaşı haberi bulunmuştur. Tüm yetim maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekli ikramiyesinde ödeme takvimi belli oldu. Ramazan Bayramı öncesi ödemeler yapılacak. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekliye çifte bayram müjdesi geldi. TBMM Genel Kurulu 16 milyon emeklinin çıkmasını dört gözle beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili düzenlemeyi kabul etti. Yasa ile emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramlarında aldıkları 2 bin liralık ikramiye yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkartıldı.
3.03.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarını ilgilendiren kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı.
24.01.2024 Ekonomi
Dul ve yetim aylığı nedir? 2024 zamlı dul ve yetim aylığı ne kadar oldu?
Dul ve yetim aylığı nedir? 2024 zamlı dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı 10 bin TL olurken, SSK Bağ-Kur emekli zammı oranı yüzde 42,6’ya yükseltildi. Böylece 2024 dul ve yetim maaşı zam tablosu da değişti. Hisse oranlarına göre değişen yeni dul ve yetim aylıkları netleşti.
17.01.2024 Ekonomi
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024
Dul maaşı ne kadar oldu 2024? Dul ve yetim aylığı 2024: Dul ve yetim maaşına zam geldi mi? Yetim maaşı zammı 2024 Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 dul ve yetim aylığı tutarları merak ediliyor. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları zamlandı. En düşük dul ve yetim maaşı 2 bin lira olurken yüzde 75 hisseye göre en yüksek dul ve yetim maaşının ne kadar olacağı ile ilgili aramalar arttı. Peki, dul ve yetim maaşı 2024 ne kadar olacak? Dul ve yetim maaşına zam geldi mi?
28.12.2023 Ekonomi
5.000 TL emekli ikramiyesi hesaplara yatıyor! SGK ödeme tarihleri belli oldu
5.000 TL emekli ikramiyesi hesaplara yatıyor! SGK ödeme tarihleri belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. SGK 5000 TL emekli ikramiyesi için ödeme tarihleri belli oldu. İlk ödeme bugün yapılıyor. '5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi yatmaya başladı mı, ne zaman yatacak' sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın duyurusuyla yanıt buldu. 3. emekli ikramiyeleri gün gün hesaplara yatacak. Düzenlemeden dul maaşı ve yetim maaşı alanlar da faydalanabilecek. İşte detaylar...
11.11.2023 Emekli
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak' Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023 Emekli
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı...
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı... EYT'lilere ilk maaş, ikramiye ve asgari ücrete ara zam. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında açıkladı. Bakan Bilgin, mart ayı içinde EYT'ye başvuran ve hak kazanan herkesin nisan ayı içinde maaşını alacağını belirtti.
31.03.2023 Emekli
Dul ve yetim maaşlarına zam var mı, dul ve yetim maaşı ne kadar 2023? Dul ve yetim aylığı 7500 TL olacak mı, dul ve yetim aylığı artacak mı?
Dul ve yetim maaşlarına zam var mı, dul ve yetim maaşı ne kadar 2023? Dul ve yetim aylığı 7500 TL olacak mı, dul ve yetim aylığı artacak mı? Emeklilere yapılan zam ve açıklanan ikramiye müjdesi sonrasında dul ve yetim aylığı için yapılan aramalar da arttı. Emekli maaşı 5 bin 500 liraya yükseldiğinde dul maaşı 4 bin 125 liraya, yetim maaşı da 2 bin 750 liraya yükselmişti. En düşük emekli aylığının 7 bin 500 liraya yükselmesi gözleri bir kez daha dul ve yetim aylıklarına çevirdi. Peki, Dul ve yetim maaşı ne kadar oldu 2023? Dul ve yetim maaşına zam var mı 2023, dul ve yetim aylığı 7500 TL olacak mı?
31.03.2023 Ekonomi
Faizsiz ve 9 aya varan taksitle güzellik kredisi imkanı! 'Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik'
Faizsiz ve 9 aya varan taksitle güzellik kredisi imkanı! 'Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik' Adana'da faaliyet gösteren bir güzellik merkezi, Türkiye'de ilk defa yapılan 50 bin TL'ye kadar limitli faizsiz güzellik kredisi uygulamasıyla hizmet verince kadınlar büyük ilgi gösterdi.
30.03.2023 Ekonomi
Emekliye zam! Dul ve yetim maaşları da artacak mı? Uzman isim açıkladı
Emekliye zam! Dul ve yetim maaşları da artacak mı? Uzman isim açıkladı Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyeleri zam yapılmasının ardından en düşük emekli aylığı 7.500 TL olurken, bayram ikramiyesi 2 bin liraya yükseltildi. Yapılan artıştan kimler yararlanacak? Özellikle EYT düzenlemesi ile emeklilik hakkı kazanan kişiler yapılan zammın maaşlarına yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Dul ve yetim maaşı alanlar da ara zamdan hisseleri oranında yararlanmayı talep ediyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal, "Vatandaşlarımızın haklı serzenişlerinin karşılanacağını düşünüyorum.” diyerek merak edilenleri açıkladı.
29.03.2023 Emekli
Emekli, memur, dul ve yetim maaşlarına büyük zam! Taban hesap değişti
Emekli, memur, dul ve yetim maaşlarına büyük zam! Taban hesap değişti Emekli aylıkları ve memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına ek zam geliyor. Emekliler için taban maaş 5.500 TL’ye çıkartıldı. Peki bu nasıl uygulanacak? Hesap nasıl yapılacak? Dul yetim maaşı alanlar bundan nasıl yararlanacak? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtını merak ederken, 3600 ek gösterge sonrası yeni memur ve emekli maaşları ortaya çıktı. Ek gösterge artışı, mevcut emeklilerin aylıklarına yansıyacak. Ek gösterge artışından yararlanan emekliler, şubat ayından itibaren yeni ek gösterge üzerinden emekli aylığı almaya başlayacaklar.
8.01.2023 Emekli
Dul ve yetim aylıkları yüzde 30 arttı! İşte yeni aylıklar
Dul ve yetim aylıkları yüzde 30 arttı! İşte yeni aylıklar Dul ve yetim aylığı alanların maaşları Ocak 2023’te yüzde 30 artacak. Ayrıca yeni senede en düşük emekli aylığının 5.500 liraya çıkarılmış olması en düşük dul ve yetim aylığı alanların da maaşlarını artırmış oldu.
7.01.2023 Ekonomi
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri! Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) 2022-2023 Eğitim Döneminde burs başvuru sürecini başlattı. Üniversitelerin lisans bölümü okuyan veya lisans bölümüne yeni kaydını yaptırmış öğrencilere TAREKSAV tarafından karşılıksız burs verilecek. Peki, Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
2.10.2022 Eğitim
Dul ve yetim aylığı ile ilgili flaş detay! Çift maaş alma imkanı
Dul ve yetim aylığı ile ilgili flaş detay! Çift maaş alma imkanı Kamu ve özel sektör çalışanları, emekliler, EYT'liler, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar merak ediyordu. Tek tek açıklandı. Askerlik borçlanmasından, emekli maaşı hesabına; yıllık izin kullanımından isteğe bağlı sigorta ile ilgili detaylara kadar merak edilen çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır yanıt verdi…
14.09.2022 Uzmana Sor
Son dakika maaş kesintisi kararı! SSK ve Bağ-Kur'luları kapsıyor, 2 yıl sınırı bulunuyor
Son dakika maaş kesintisi kararı! SSK ve Bağ-Kur'luları kapsıyor, 2 yıl sınırı bulunuyor SGK resmen duyurdu. Maaşlar kesiliyor. Tek tek açıklandı. SSK ve Bağ-Kur'lu olarak çalışırken ya da bu kurumlar üzerinden emekli olduktan sonra vefat eden kişilerin yakınlarına dul ve yetim maaşı bağlanıyor. Ancak bu aylıklar bazı durumlarda kesiliyor.
12.09.2022 Çalışma Hayatı
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi!  2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak
Banka promosyonlarında rakamlar güncellendi! 2.500 TL maaş alan emekli 7.500 TL promosyon alacak Emekli promosoyonunda rakamlar değişti. Bankalar art arda duyurdu. Bankaların büyük çoğunluğunda ödeme miktarı 5.000 TL ve üzerine çekilirken, emekli promosyonunda tavan ödeme 7.500 liraya çıktı. Tavan ödeme en yüksek promosyon miktarını temsil etse de tüm emekliler tavan ödeme miktarından promosyon alacak. Sadece emekiler değil dul ve yetim maaşı alanlar da banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Promosyon ödemelerinden yararlanma şartları neler? işte Yapı Kredi, Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların yeni promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar ve banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
7.08.2022 Emekli
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için Akbank harekete geçti. 0.99 faiz oranı ile yeni bir kredi paketini devreye alındı. Kredi başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
5.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! En düşüğü 4.506.80 TL oldu, SGK tarafından ödeniyor
Zam geldi! En düşüğü 4.506.80 TL oldu, SGK tarafından ödeniyor Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık olarak ödeniyor. Temmuz ayı itibarı ile ödeme miktarı arttı. En düşüğü 4.506.80 TL oldu. Dul ve yetim maaşı alanlara aylıkları zamlı olarak ödendi. Ödeme miktarı sigortalılık süresine, ölüm aylığı bağlanma zamanına göre değişiyor. İşte zam sonrası dul ve yetim aylığındaki farklar...
3.08.2022 Çalışma Hayatı
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve...
Emekliye promosyon müjdesi! Rekor ödeme, 7.250 TL'ye çıktı! Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve... Emekli promosyon ödemelerinde yeni bir dönem başladı. Promosyonda tavan ücret değişti. Uzun süre 750 -1.000 TL bandında seyreden promosyon ödemelerinde yarış kızıştı. Enflasyondaki artış bankaları harekete geçirdi. Birçok banka promosyon ödemesini 5.000 TL seviyesine çekti. Ancak geçtiğimiz günlerde Akbank promosyon yarışını bir adım daha ileriye taşıyarak promosyonda tavan ödemeyi 7.000 TL'ye çekti. Akbank'ın ardından bir banka daha promosyon ödemelerinde değişikliğe gitti ve 7.250 TL ek koşulsuz promosyon ödemesi yapılmaya başladığını duyurdu. Promosyon ödemeleri emekli maaşına göre belirleniyor. Ancak en düşük emekli maaşının 3.500 TL'ye çıkarılması ile birlikte tüm emekliler bankaların tavan ödemelerinden yararlanabilir hale geldi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise hisseleri oranında ödeme alıyor. Öte yandan özel bankalar arasında yaşanan promosyon yarışında kamu bankaları geride kalıyor. Kamu bankalarında en yüksek promosyon ödemesi 750 TL olarak ödeniyor. Peki en yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Bankalar tek tek açıkladı. işte Garanti BBVA, Akbank, TEB, ING ve diğer bankaların promosyon yarışındaki yeri...
2.08.2022 Ekonomi
Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ‘En az yüzde 25’ deyip müjdeyi verdi...
Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ‘En az yüzde 25’ deyip müjdeyi verdi... Ev fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi, oranlar belli oldu. Kira fiyatları düşecek. Enflasyondaki artışlar sonrası ev fiyatları fahiş oranda artmıştı, sektör temsilcilerinden art arda uyarılar geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek ev fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ediyor. Bazı illerde yüzde 100 ve daha fazla kira artışları söz konusu! İşte ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
1.08.2022 Ekonomi
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Geri sayım başladı, detaylar belli oldu
Sözleşmeli personele kadro müjdesi! Geri sayım başladı, detaylar belli oldu Sözleşmeli binlerce çalışana kadro düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, 560 bin sözleşmeli personel bu haberi bekliyor. Çalışmalar hızlandı, mali ve özlük haklarla ilgili yasa için harekete geçilecek. Düzenleme taslağına göre; kamudaki sözleşmeli memurların memur olarak kamuya atanması isteğe bağlı olacak. İşte sözleşmeliye kadro düzenlemesinde detaylar...
30.07.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Yetim Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yetim maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.