Yeşil Alan

Yeşil Alan

Son dakika yeşil alan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşil alan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşil alan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Alan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil alan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.517 yeşil alan haberi bulunmuştur. Tüm yeşil alan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Sirkeci Kazlıçeşme tren durakları: Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri, güzergah haritası
Sirkeci Kazlıçeşme tren durakları: Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri, güzergah haritası Sirkeci Kazlıçeşme tren hattı yeniden açılıyor. İki yön arasındaki 8.3 kilometre uzunluğundaki istasyonlarda değişim ve yenilemeler yapıldı. Bununla beraber, raylı sistemin yanında yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve yeşil alan gibi sosyal alanlar da inşa edildi. Peki Sirkeci Kazlıçeşme treni hangi duraklardan geçiyor? Sirkeci Kazlıçeşme tren sefer saatleri...
26.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine katıldı. Camii avlusunda basın açıklaması yapan Kurum “Kadir başkanımız İstanbul’un abisiydi. Duruşuyla, tavrıyla, gülüşüyle, samimiyetiyle, içtenliğiyle her zaman İstanbullu hemşerilerimiz için en iyisinin mücadelesini verdi. AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışını İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’ye dalga dalga götüren en önemli temsilcilerinden bir tanesiydi” dedi.
13.02.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor Millet bahçelerinde, yağmur suyunun toplanıp yer altı sularına kazandırılması ve su ihtiyacının karşılanması için “yağmur bahçeleri” oluşturulacak.
13.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki duyurdu: 2028'e kadar 500 Millet Bahçesi yapılacak
Bakan Özhaseki duyurdu: 2028'e kadar 500 Millet Bahçesi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde hizmete sunulan millet bahçeleri hakkında yaptığı açıklamada, “81 ilimize 100 milyon metrekare millet bahçesi kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Millet bahçelerimiz; Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koydukları 2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Kalkınma hedeflerimize ulaşma yolunda büyük bir lokomotif güçtür. Vatandaşlarımıza şehrin merkezinde kazandırdığımız millet bahçelerimizle yeni sosyal yaşam alanları hediye ediyoruz. Bununla beraber millet bahçelerimiz deprem gibi doğal afetler sırasında şehrin en güvenli alanlarından birisi olarak toplanma alanı görevi görüyor.” dedi.
29.06.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den millet bahçeleri ile ilgili açıklama: Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz
Bakan Özhaseki'den millet bahçeleri ile ilgili açıklama: Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde hizmete sunulan millet bahçeleri hakkında açıklamada bulundu.
29.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak
Bakan Karaismailoğlu: Milli tren bugün yolcu taşımaya başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yerli ve milli trenin ilk kez bugün saat 20.10'da Adapazarı'ndan yolcu taşımaya başlayacağını açıkladı.
27.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "81 ilimize 484 millet bahçemizle 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık. Sadece İstanbul’umuzda 17 millet bahçemiz her gün binlerce vatandaşımızı ağırlıyor, 33 millet bahçemizin yapımı ise devam ediyor" dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı yüzde 55’e düştü
Bakan Kurum: Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı yüzde 55’e düştü Esenler mitinginde vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da yürüttüğümüz önemli şehircilik yatırımımızı, kentsel dönüşüm çalışmamızı da burada, Esenler’de hayata geçiriyoruz. Esenler’de depreme karşı dayanıksız yapı oranı, 2009 yılında yüzde 86’ydı. Biz öyle çok çalıştık ki, bugün bu oranı yüzde 55’lere kadar düşürdük. Bu ne demek biliyor musunuz? Bu şehirde, sizin oturduğunuz binalarının yüzde 30’unu 14 yılda yeniledik demek, vatandaşımızı güvenli yuvalara taşıdık demek” dedi. 
11.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir İnciraltı’nda Göztepe Spor Kulübünün Amatör Sporlar Yerleşkesi’nin yapılacağını müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu, “50 yılın özlemini bugün gerçekleştiriyoruz. İzmir'in bu önemli sorununu birlikte çözüyoruz. 600 bin metrekare bir alan burası. Yeşil alan, eğitim ve spor alanlarıyla yeni bir vizyondan bahsediyorum.” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İstanbul'un yeşil koridoru olacak
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İstanbul'un yeşil koridoru olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kurum, proje tamamlandığında İstanbul'un yeşil koridoru olacağını ifade etti.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir
Bakan Kurum: Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bu dönüşüm, dünya tarihinin en büyük şehircilik hamlesidir. Ve bu dönüşümü siz başlattınız, milletimiz başlattı, Tuzla başlattı, liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başlattı’’ dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Kurum, İzmit Körfezi Dip Çamur Temizleme Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Kurum, "Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz Bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenyurt Meydanı’nda halka seslendi. Kurum, “500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz” dedi.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Alan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil alan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.