Yerli Araba

Yerli Araba

Son dakika yerli araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerli araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerli araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerli Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerli araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 yerli araba haberi bulunmuştur. Tüm yerli araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! TOGG’u orada gören akın etti
Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! TOGG’u orada gören akın etti Türkiye’de ilk defa, yerli ve mili otomobil TOGG’un parçaları, boya koruma işlemi sırasında söküldü. Aracı merkezde gören vatandaşlar ise fotoğraf çekebilmek için birbirleri ile yarıştı.
7.05.2023 Otomobil
Öğrencilerden 100 kilometreye 3 saniyede ulaşan elektrikli formula aracı
Öğrencilerden 100 kilometreye 3 saniyede ulaşan elektrikli formula aracı Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan 'Kouformula Student' takımı kendi imkanlarıyla ürettikleri elektrikli ve benzinli 2 formula aracıyla İtalya'da düzenlenecek olan yarışmaya hazırlanıyor. Elektrikli aracın 100 kilometreye 3, benzinli aracın ise 4 saniyenin altında ulaştığını ifade eden takım kaptanı Alper Özay, hedeflerinin Türkiye'yi küresel yarışlarda başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.
7.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Ramazan pidesi kaç lira olacak?
Ramazan pidesi kaç lira olacak? Ramazana sayılı günler kala gözler pide fiyatlarına çevrildi. İstanbul’daki fırıncıların kilogram fiyatı için 2023 beklentisi 33.3 lira. Son karar henüz verilmedi ancak 370 gram susamlı pidenin İstanbul’da fiyatının 12.5 lira, 300 gramlık pidenin ise 10 lira olması öngörülüyor.
14.03.2023 Ekonomi
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor'
Togg'un açılışı dünya medyasına damga vurdu! 'Çılgın Türkler geliyor' Togg ile Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan ve birçok ilki barındıran fabrikası resmen açıldı. Görkemli açılış dünyaya damga vurdu. Çin ve Rus haber ajanslarının yanı sıra Amerikan yayın organı Bloomberg Türkiye'nin ilk yerli otomobilini sayfalarına taşıdı. Yunan medyası ise Togg'un yanı sıra Tayfun füzesini de öne çıkardı.
30.10.2022 Ekonomi
Togg ile birlikte 60 yıllık rüya gerçek oldu! İlk ön satış için tarih verildi, fiyatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi
Togg ile birlikte 60 yıllık rüya gerçek oldu! İlk ön satış için tarih verildi, fiyatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nda törenle açıldı. Seri üretim bandından inen Anadolu Kırmızı C SUV Togg ile çalışanların alkışları arasında tören alanına gelen ve Togg’un ne zaman yollarda olacağı sorusuna da yanıt veren Erdoğan, “2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek” dedi. Togg açılışında robotlar ve Devrim arabaları ile ilgili detaylar ise dikkat çekti. İşte 60 yıllık hayalin gerçek olduğu gecede yaşananlar...
30.10.2022 Ekonomi
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! İşte yeni modeli
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! İşte yeni modeli Togg yeni yaptığı paylaşım ile C-Sedan ve C-X Coupe modellerini görücüye çıkardı.
29.10.2022 Ekonomi
Togg'u ilk kimlerin alacağı belli oldu! Bakan Yardımcısı Kacır duyurdu
Togg'u ilk kimlerin alacağı belli oldu! Bakan Yardımcısı Kacır duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, yerli ve milli otomobil Togg'un ilk olarak yurt dışında görev yapan büyükelçilere tahsis edileceğini ve sonrasında da 81 ilin valisine verileceğini söyledi.
29.10.2022 Ekonomi
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken Beykent Üniversitesi'nden Dr. Osman Simav, CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Haber
TOGG’dan dikkat çeken ‘Devrim’ mesajı: Dün, bugün, gelecek…
TOGG’dan dikkat çeken ‘Devrim’ mesajı: Dün, bugün, gelecek… TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Dün, bugün, gelecek… Devrim mühendislerine saygıyla. Yeni Lig şimdi Gemlik" açıklamasıyla yapılan paylaşımda, Devrim otomobili ile TOGG’un SUV ve sedan araçlarının yan yana fotoğrafına yer verildi.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG için geri sayım başladı! Yeni detaylar ortaya çıktı
TOGG için geri sayım başladı! Yeni detaylar ortaya çıktı Yerli otomobil TOGG için geri sayım heyecanı sürüyor. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOGG'un 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenirken yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
7.10.2022 Ekonomi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik’te inşa edilen fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi. ABS Yapı, üstlendiği proje kapsamında yaptığı yazılı açıklamada, “Tesis genelinde doğal zeminin, geri dönüşümlü plastikten imal edilen ABS Dolgu Kör Kalıpları kullanılarak inşa edilen betonarme yükseltilmiş döşeme sayesinde en ekonomik ve hızlı şekilde yükseltilmesi sağlandı” ifadelerine yer verdi.
23.09.2022 Otomobil
TOGG’dan sonra sevindiren bir gelişme daha! Yüzde 100 yerli elektrikli otomobil 'Voltacar' resmen tanıtıldı
TOGG’dan sonra sevindiren bir gelişme daha! Yüzde 100 yerli elektrikli otomobil 'Voltacar' resmen tanıtıldı Yerli araba TOGG’dan sonra sevindiren bir gelişme daha yaşandı. Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde kurulan Volta Team tarafından geliştirilen yüzde 100 yerli üretim olan elektrikli otomobil Voltacar, TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araçlar Yarışları’nda Türkiye 4.’sü oldu. Geliştirilen araçlarla ve projelerle ilgili açıklama yapan Volta Team Takım Kaptan Yardımcısı Tayyar Eşiyok, “Hedefimiz yüzde 100 yerlilikle Türkiye 1.’liği” dedi.
26.08.2022 Otomobil
Honda Çin’de elektrikli araç üretecek!
Honda Çin’de elektrikli araç üretecek! Honda’nın Çin’deki otomobil üretim ve satış iştiraki olan “GAC Honda Automobile”, elektrikli araç üretimi için yeni bir fabrika inşaatına başladığını duyurdu.
23.06.2022 Otomobil
Yerli araba TOGG’dan heyecanlandıran paylaşım! Yüzde 99 tamamlandı
Yerli araba TOGG’dan heyecanlandıran paylaşım! Yüzde 99 tamamlandı Türkiye'nin yerli otomobili için çalışmalar Gemlik tesisinde son sürat devam ederken TOGG'un sosyal medya hesabından bu ay yapılan çalışmalara ilişkin görüntüler paylaşıldı. "Bizi izlemeye devam edin" notu ile yapılan paylaşımda Gemlik tesisindeki çalışmaların planlandığı gibi sürdüğünü kaydetti.
18.06.2022 Otomobil
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Tamamlanıyor
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Tamamlanıyor TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.
18.04.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Yüksek hızlı şarj istasyonu destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz
Bakan Varank: Yüksek hızlı şarj istasyonu destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank elektrikli araçlar için yüksek hızlı şarj istasyonları destek programına başvuruları yarın açacaklarını söyleyerek, "1500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonunun kurulacağı 300 milyon lira bütçeli destek programını yarından itibaren başvuruya açıyoruz. Başarı için kamunun gayretlerini özel sektörün girişimciliğinin takip etmesi gerekiyor. Bu manada işletmelerimize büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.
15.04.2022 Ekonomi
Türkiye’de Yılın Otomobili finalistleri belli oldu!
Türkiye’de Yılın Otomobili finalistleri belli oldu! Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.
10.04.2022 Otomobil
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu
Bayraktar TB2'nin ürettiği SİHA’lar dünya gündeminde! Selçuk Bayraktar açıkladı: Ukrayna’da direnişin sembolü oldu Bayraktar TB2'nin başarısı dünyada gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Rusya’nın saldırısına uğrayan Ukrayna’nın savunmasına damga vuran Türk SİHA ve İHA'ları tüm dünyanın ilgisini çekti. İlk insansız jet olma özelliğini taşıyan Kızıl Elma’nın üretim sürecini anlatan CNN International ekibi BAYKAR Teknoloji’nin lideri Selçuk Bayraktar’a da mikrofon uzattı. İHA’ların savaşta moral desteği de olduğunu dile getiren Bayraktar, “Bayraktar TB2 bence direnişin sembollerinden biri ve onlara umut veriyor” ifadelerini kullandı.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Ford Transit artık “elektrikli”
Ford Transit artık “elektrikli” Avrupa’nın en güçlü elektrikli ticari aracı E-Transit’in üretimi, elektrik enerjisinin tamamını yüzde 100 yenilenebilir kaynaklardan elde eden Kocaeli Fabrikaları’nda başlıyor.
8.04.2022 Otomobil
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek!
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek! Renault Group yeni nesil şehir otomobili Mitsubishi COLT’un Bursa’da üretileceğini açıkladı.
8.04.2022 Otomobil
Otomotiv ihracatı düşüşte!
Otomotiv ihracatı düşüşte! Türkiye otomotiv endüstrisinin mart ayı ihracatı yaklaşık yüzde 7 düşüşle 2,7 milyar dolar oldu.
8.04.2022 Otomobil
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor...
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı. İstanbul'da, Bayram Emintürk'ün (39) bir istasyondan yakıt aldığı hafif ticari aracı, 10 kilometre sonra motor arızası verdi. Emintürk’ün savcılığa suç duyurusunun ardından bilirkişi tarafından araçtan alınıp, TÜBİTAK'a gönderilen numune yakıtta, yüksek oranda su tespit edildi. Aracın 70 gündür serviste olduğunu ve yaklaşık 40 bin liralık masraf çıktığını belirten Emintürk, "İşim sebebiyle oradan buradan araç bulmaya çalışıyorum. Çok zor durumdayım" dedi.
8.04.2022 Otomobil
Bakan Varank ve Bakan Nebati 'Togg’un direksiyonuna geçti
Bakan Varank ve Bakan Nebati 'Togg’un direksiyonuna geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Haber
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerli araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.