2022 trafik cezaları ne kadar oldu? 2022 trafik cezaları listesi!
2022 trafik cezaları ne kadar oldu? 2022 trafik cezaları listesi! 2022 trafik cezalarına yapılacak zam belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ni yayımladı. Motorlu Taşıtlar Vergisi, trafik cezaları, ehliyet ve pasaport harçları, yurt dışından getirilen telefonlara uygulanan harçlar yüzde 36.2 oranında artacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre yeniden değerleme oranı yüzde 36.2 olarak belirlenirken 2022 yılı harçlara gelen zam oranı sonrasında trafik cezaları da değişecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zam oranını düşürme ve artırma yetkisi bulunuyor. Peki, Yeni trafik cezaları ne kadar oldu? 2022 trafik cezaları ne kadar oldu? 2022 trafik cezaları listesi!
27.11.2021 Ekonomi
Yeni trafik cezaları ne zaman yürürlüğe girecek? Trafik idari para ceza miktarları arttı mı?
Yeni trafik cezaları ne zaman yürürlüğe girecek? Trafik idari para ceza miktarları arttı mı? Sosyal medyada "Hayırlı olsun yeni trafik cezaları" başlığıyla yayılan iddialar üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) açıklama yaptı. Peki, Yeni trafik cezaları ne zaman yürürlüğe girecek? Trafik idari para ceza miktarları arttı mı? Trafik cezalarına zam mı geldi? İşte trafik cezalarına ilişkin merak edilenler...
29.05.2020 Gündem
Emniyetten 'Yeni trafik cezaları' paylaşımına ilişkin açıklama
Emniyetten 'Yeni trafik cezaları' paylaşımına ilişkin açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü'nce, sosyal medyada yer alan 'hayırlı olsun yeni trafik cezaları' başlığıyla paylaşılan bilgilerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
29.05.2020 Gündem