Yeni Maaşlar

Yeni Maaşlar

Son dakika yeni maaşlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni maaşlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni maaşlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Maaşlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni maaşlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 yeni maaşlar haberi bulunmuştur. Tüm yeni maaşlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yılın ilk 3 ayına ilişkin enflasyon farkı belli oldu. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam farkının belli olmasına 3 enflasyon verisi kaldı. Peki son açıklanan enflasyon rakamına göre memur ve emekli maaşları için tahminler neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşına yeni zam! Oranlar ortaya çıktı, yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli maaşına yeni zam! Oranlar ortaya çıktı, yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli maaşlarını belirleyen enflasyon verileri açıklandı. İki aylık veriye göre SSK ve Bağ- Kur emeklisine 11.54 puanlık artış kesinleşti. Peki 5 aylık zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar zam alacak? Onun da ipucunu Merkez Bankası verdi. İşte o hesap...
8.03.2024 Gündem
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar...
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar... Emekli maaşı zammı için belirleyici olan enflasyon verileri açıklanıyor. 2 aylık veriye göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine 11,53 puanlık artış kesinleşirken, Merkez Bankası'nın yüzde 73'lük Mayıs ayı enflasyon tahmini dikkat çekti. Peki 5 aylık emekli ve memur zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar maaş zammı alacak?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ‘milli gelir’ zammı müjdesi verildi! Yeni maaşlar hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye ‘milli gelir’ zammı müjdesi verildi! Yeni maaşlar hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaş için müjde verildi. Emekli aylıklarına direkt etki eden maaş katsayısı değişti. 2023 yılı büyüme oranının belli olmasının ardından yeni yıl itibarıyla emekli olanlara ilave ‘milli gelir’ zammı verilecek. Peki yeni emekli büyümeden ne kadar pay alacak? Güncellenen maaşlar ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı
Emekli maaşlarına zam üstüne zam geldi! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
15.02.2024 Çalışma Hayatı
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek Herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Ek zamda merak edilenler belli oldu. Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklinin ek zam ödemesi için takvim netleşti. Çalışma Bakanı Işıkhan, "Aylık farklar yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatacak" dedi. İşte ek zam ile ilgili detaylar ve emekli maaşı ödeme takvimi...
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.01.2024 Gündem
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, esnaf, çiftçi emeklilerinin maaşlarına ilave zammın 5 puan olduğunu açıkladı. SSK, Bağ-Kur emeklilerine ocak zammının yüzde 42.6'ya, en düşük emekli aylığı 10 bin liraya çıkarılmasına ilişkin yasal düzenleme bugün torba teklife önergeyle eklenecek. Emekli aylıklarına yapılan zam, kök maaşları da etkilemiş oldu. E-devlet üzerinden emekli aylık bilgisi bölümünde yer alan "aylık tutar" kök maaşı, "ek ödeme tutarı" da yüzde 4'lük ek ödemeyi, "5510 EK 19 Miktarı" da aylığı 10 bin liraya tamamlayan ilave ödemeyi gösteriyor. Zamlı aylık hesaplanırken önce kök aylığa zam uygulanıyor ardından yüzde 4'lük ek ödeme ekleniyor. Örneğin, kök maaşı 8 bin 500 lira olan emeklinin aylığı yüzde 42.6'lık artışla 12 bin 121 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 12 bin 606 lira, kök aylığı 10 bin lira olan yüzde 42.6 artışla 14 bin 260 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 14 bin 830 lira alacak.
18.01.2024 Emekli
Ek zam geldi! İşte milyonların beklediği yeni maaşlar
Ek zam geldi! İşte milyonların beklediği yeni maaşlar Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarına ek zam geliyor. Zam kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına ek zam olarak 5 puan daha yansıtıldı ve toplamda yüzde 42.60 oranında artış yapıldı.
17.01.2024 Ekonomi
SSK ve Bağkur emeklilerinin yeni maaşları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
SSK ve Bağkur emeklilerinin yeni maaşları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Emeklilere ek zam oranı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 7500 lira olan en düşük emekli maaşının 10 bin lira olduğunu açıkladı. Peki diğer SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranı ne kadar oldu? Kim ne kadar maaş alacak? SSK ve Bağkur emeklileri için kuruşu kuruşuna hesapladık. İşte yeni maaşlar...
16.01.2024 Ekonomi
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Emekli maaşı için bakanlarımızın çalışması sürüyor. Kabine Toplantısı'nda netleştiğinde komisyon aşamasında eklenmesi hususunu değerlendireceğiz. Emekli zammı için oran veremem" dedi.
15.01.2024 Ekonomi
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak Trafik sigortasında baz primleri şubat ayında da yüzde 10 artacak.
15.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Recep Tayyip Erdoğan yapacak. SSK, Bağ-Kur emeklilerine enflasyonla birlikte refah payı verilmesine ilişkin çalışmayı birlikte yürüten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bu hafta Kabine'de sunum yapacak. Öte yandan emekli maaşına yapılacak olan zam ile ilgili oran ortaya çıktı. İşte ödeme takvimi ve oran oran yeni maaşlar...
15.01.2024 Emekli
En düşük emekli maaşına yeni düzenleme! Kademeli zam formülü, işte yeni maaşlar
En düşük emekli maaşına yeni düzenleme! Kademeli zam formülü, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, emeklilerin zamlarının artırılması için hazırlıklar yapıldı. Ocakta yüzde 12 ek artırım ya da temmuza sarkacak iki kademeli zam formülü masada. Öte yandan en düşük emekli maaşı için de harekete geçildi. İşte detaylar...
13.01.2024 Emekli
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar
Memur, emekli maaşlarına zam! Enflasyon farkı ve seyyanen zam geliyor, işte yeni maaşlar Memur ve emeklileri yakından ilgilendiriyor. Maaş hesabı değişti. Aylık gelirlerde artış yaşanacak. Memur ve memur emeklileri 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 49,25 oranında zammı hak etti. Memur maaşları her ayın 15'inden itibaren işlediği için 14 günlük boşluk için enflasyon farkı ödenmesi gerekiyor. İşte detaylar...
12.01.2024 Memur
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar Emekli ve memur Ocak zammı refah payı hariç kesinleşti Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
8.01.2024 Emekli
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 'yavru' adını verdiği sistemle, piyasa değerinin altında altın satma ve kazanç sağlama vaadiyle, müşterilerini yaklaşık 500 milyon lira dolandırıp kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Ahmet Ö.'nün (44), emniyetteki işlemleri tamamlandı. Yakalandığında, üzerinden para çıkmayıp saklandığı evde 60 bin lira ele geçirilen Ahmet Ö. ile babası ve ortağının lüks evleri, otomobilleri ve arsasına el konuldu. İfadesinde, Ahmet Ö., işleri kötü gittiği için suçu işlediğini söyledi.
6.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Maaşlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni maaşlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.