Yeni İphone

Yeni İphone

Son dakika yeni iphone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni iphone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni iphone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İphone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni iphone gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.188 yeni iphone haberi bulunmuştur. Tüm yeni iphone haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi Apple, AB’nin şarj girişinde USB-C zorunluluğunu dikkate alarak yeni iPhone 15 serisiyle birlikte ‘Lightning’e veda etti. Ekranın üzerindeki çentik de yeni seriyle birlikte tarih oldu ve yerine ‘dinamik ada’ teknolojisini getirdi. Pro serisinde sunulan titanyum kasa, gelişmiş çip ve kamera iyileştirmeleri de dikkat çeken özellikler arasında yer aldı. ABD’de Pro Max hariç fiyatları sabit tutan şirket Türkiye’de ise fiyatları artırdı.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira?
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira? Yerinde katılanlar için, Apple etkinlikleri çok kaotiktir: Steve Jobs sahnesindeki yayın biter bitmez, gazeteciler yeni cihazlarla ilk deneyim için koşturmaya başlar. Zor bir iş, ancak birinin bunu sizler için yapması gerekiyor ve bu sene bu kişi ben oldum, sevgili okur.
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim'
'Siri'nin sesi olduğumu tesadüfen öğrendim' ‘Bu yeni iPhone’daki ses senin değil mi?’ Seslendirme sanatçısı Susan Bennett, haberi dahi olmadan Apple’ın akıllı kişisel asistanı Siri’yi nasıl seslendirdiğini anlattı.
12.04.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler?
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler? Apple, iPhone 14 modellerinin resmi tanıtım tarihini duyurdu. Tanıtım tarihinin duyurulmasının ardından ‘’iPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Apple'ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemleri kullanacağı, iPhone 14'lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB'lik RAM olacağı iddia edildi. Peki, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro/Pro Max fiyatı ne kadar, özellikler neler? İşte iPhone 14 resmi tanıtım tarihi…
25.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri...
Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri... Ucuz iPhone geliyor... Türkiye'de aşırı artan iPhone fiyatlarına karşın Apple Türkiye'de satışa sunulacak uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Cihazın belirtilen fiyatta piyasaya sürülmesi halinde büyük ilgi görmesi bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
İphone 14 ne zaman çıkacak, iphone 14 çıkış tarihi belli mi?
İphone 14 ne zaman çıkacak, iphone 14 çıkış tarihi belli mi? Çin sosyal ağı Weibo'da ortaya çıkan iPhone 14'ün üretim kalıpları Apple takipçilerinde merak uyandırdı. Vatandaşlar yayınlanan görüntülerin ardından iPhone 14 ne zaman satışa çıkacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, İphone 14 çıkış tarihi belli mi, İphone 14 ne zaman çıkacak?
19.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar: GUHEM, çocuklara uzay sevdası aşılayacak
Selçuk Bayraktar: GUHEM, çocuklara uzay sevdası aşılayacak BAYKAR Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'ni (GUHEM) ziyaret etti. Bayraktar, GUHEM'in çocuklara uzay ve havacılık sevdasını aşılayacak bir merkez olduğunu söyledi.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
F-16'ların yerini alacak! Heyecanlandıran paylaşım, tarih verildi...
F-16'ların yerini alacak! Heyecanlandıran paylaşım, tarih verildi... Türkiye’nin ilk savaş uçağı olacak olan Milli Muharip Uçağa ilişkin TUSAŞ paylaşımda bulundu. Yeteneklerini gösteren kısa bir video ile tanıtılan Milli Muharip Uçak’a ilişkin kritik ipucu da verildi. Paylaşımda 18 Mart 2023 tarihi verildi.
9.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri Apple bugün gerçekleştirilen özel etkinlikle yeni ürünlerini duyurdu. Türkiye'de 'ucuz' iPhone olarak bilinen SE'nin üçüncü jenerasyonu tanıtıldı. A15 Bionic işlemciyle gelecek olan yeni iPhone SE'nin piyasaya çıkacağı tarih de açıklandı.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar Dolar kurundaki düşüşün ardından Apple, Türkiye'de sattığı ürünlerin fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Başta iPhone olmak üzere pek çok Apple ürününün fiyatları düştü. İşte Apple'ın indirim kararı sonrası yeni fiyatlar...
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan şaşırtan adım! Depresyon ölçerli iPhone...
Apple'dan şaşırtan adım! Depresyon ölçerli iPhone... Apple'ın iPhone cihazlarına kullanıcısının moralinin bozuk olup olmadığını belirleyebilecek bir teknoloji üzerinde çalıştığı açıklandı.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? Apple iPhone 13 modelini tanıtmıştı!
İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? Apple iPhone 13 modelini tanıtmıştı! İphone 12 Pro ve Pro Max satıştan kalktı mı? iPhone 13 tanıtım etkinliğinden hemen sonra Apple, iPhone 12 Pro ve Pro Max modellerini resmi web sitesinden sildi ve satışını durdurdu.
16.09.2021 Gündem
iPhone 13 ve iPhone 13 mini resmi olarak tanıtıldı!
iPhone 13 ve iPhone 13 mini resmi olarak tanıtıldı! iPhone 13 resmi olarak tanıtıldı. Apple’ın 2021 model iPhone 13 modeli, daha önceki dedikoduları destekler biçimde daha küçük boyutlu çentiğe sahip bir ekranla geliyor. iPhone 13 mini, 5.4 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü OLED ekrana sahip. iPhone 13 ise 2532 x 1170 piksel çözünürlüklü 6.1 inç ekrana ev sahipliği yapıyor.
14.09.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 13 fiyatı ne kadar? iPhone 13 ne zaman çıkacak, tanıtılacak?
iPhone 13 fiyatı ne kadar? iPhone 13 ne zaman çıkacak, tanıtılacak? iPhone 13 serisinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu. Teknoloji severler ise iPhone 13 hakkında merak ettiği soruları şimdiden araştırmaya başladı. iPhone 13 fiyatı ne kadar? iPhone 13 ne zaman çıkacak, tanıtılacak? sorularının yanıtları belli olurken, iPhoe 13'ün fiyat listesi ve özellikleri de araştırılmaya başladı.
12.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPhone için tartışmalara son verecek iddia!
Yeni iPhone için tartışmalara son verecek iddia! Bir süredir gündemde yeni iPhone serisinin adının ne olacağı vardı. Bir kesim yeni iPhone'ların uğursuz olduğu için '13' olarak adlandırılmayacağını söylerken bir diğer kesim adının iPhone 13 olacağını söylüyordu. İşte bu tartışmalara son verecek bir gelişme yaşandı.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple cihazlarında şarj sorununu çözmeye odaklanıyor
Apple cihazlarında şarj sorununu çözmeye odaklanıyor Apple en çok şarj konusunda eleştiriliyor. Özellikle iPhone, MacBook ve iPad gibi cihazlarındaki kullanım süresinin düşük olduğu ve zamanla güncellemelerle pil ömrünün kısaldığını söyleyen kullanıcıların bu derdine Apple çözüm üretiyor gibi görünüyor.
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan Siri kararı!
Apple'dan Siri kararı! Apple, kısa bir süre içerisinde yeni iPhone modelleri ile sunacağı iOS 15 sürümünde Siri ile ilgili bazı özellikleri kısıtlayacağını duyurdu.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone 13’e 25W hızlı şarj desteği
iPhone 13’e 25W hızlı şarj desteği Apple'ın yeni telefon serisi hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. En son gelen bilgilere göre telefonun hızlı şarj gücünde bir miktar artış söz konusu olabilir.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple yeni bir patent aldı! Yeni telefoto sistemi
Apple yeni bir patent aldı! Yeni telefoto sistemi Apple yeni cihazlarında kullanmak amacıyla pek çok patent alıyor. Bunun en son örneklerinden biri de yeni telefoto sistemi oluyor.
14.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen iPhone 13'ün fiyatı ve renkleri ortaya çıktı!
Merakla beklenen iPhone 13'ün fiyatı ve renkleri ortaya çıktı! Apple'ın 2021 eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelinin fiyatı ve renkleri sızdırıldı.
16.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi
Apple yeni ürünlerini tanıttı! Renkli iMac süprizi Teknoloji devi Apple, yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği lansman törenini düzenledi. Teknoloji devi Apple yeni ürünlerini tanıttı. Apple'ın pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiği lansman CEO Tim Cook'un konuşması ile başladı. Tanıtımda en dikkat çeken ürün ise yeni renk ve özellileri ile İMac oldu. Lansmanda farklı renk seçenekleri olan iMac modellerini tanıtan Apple, masaüstü bilgisayar özellikleri taşıyan ve piyasadaki en güçlü tablet olarak nitelendirdiği iPad Pro modellerini ve AirTag adlı uzun zamandır beklenen kayıp eşya izleyicisini duyurdu.
20.04.2021 Gündem
Dünyada yeni alarm! Otomobiller, bilgisayarlar, telefonlar...
Dünyada yeni alarm! Otomobiller, bilgisayarlar, telefonlar... Pandemiyle birlikte dünyada üretimler durdurulurken yeni bir sorun ortaya çıktı: Çip sıkıntısı. Çip sıkıntısı küresel boyutta salgının etkisiyle sorun yaratıyor. Özellikle otomobil, telefon ve bilgisayar sektörü sorunun en çok yaşandığı alanlardan.
5.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi… Apple salgın nedeniyle iPhone'ların tanıtımını ekim ayında yaptı. ABD başta olmak üzere çeşitli ülke pazarlarına giren iPhone 12 ailesi satışa çıktı. iPhone 12 serisini Türkiye pazarına da girdi. iPhone 12 modelerinin Türkiye fiyatlarını ve çıkış tarihini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Peki iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12, 12 mini, 12 pro ve 12 pro max modellerinin fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
27.11.2020 Gündem
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri... Apple'ın bugün ABD'nin California eyaletindeki etkinliğinde yeni İphone modellerini ve bir dizi yeni ürününü tanıtacak. Peki, iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
13.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İphone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni iphone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.