Ydg-H

Ydg-H

Son dakika ydg-h haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ydg-h ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ydg-h haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ydg-H

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ydg-h gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 ydg-h haberi bulunmuştur. Tüm ydg-h haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi İÇİŞLERİ Bakanlığı, büyük başarıyla sürdürdüğü terörle mücadelede yeni bir konsepti de uygulamaya koydu. Buna göre, ailelerle yapılan görüşmelerin ardından, terör örgütü PKK tarafından kandırılan çocukların teslim olması sağlanıyor.
17.11.2019 Gündem
Kaçırılan kız PKK'nın korkunç işlerini anlattı: Piknik bahanesiyle...
Kaçırılan kız PKK'nın korkunç işlerini anlattı: Piknik bahanesiyle... Diyarbakır annelerinin evlatlarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı önünde başlattığı oturma eylemi devam ederken 6 yıl önce 15 yaşındayken ailesinden zorla koparılan genç kız, ifadesinde "piknik" adı altında dağa kaçırıldığını, her defasında kaçmak istediğinde ailesinin ve kendisinin tehdit edildiğini anlattı.
20.09.2019 Gündem
İzmir'de PKK operasyonu: 16 gözaltı
İzmir'de PKK operasyonu: 16 gözaltı İZMİR'de, bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda, molotofkokteyli attıkları ve kamu mallarına zarar verdikleri belirlenen 16 şüpheli yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Üniversitede PKK operasyonu
Üniversitede PKK operasyonu Kırşehir merkezli 7 ilde, terör örgütü PKK'nın üniversite yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 üniversite öğrencisi ve mezunu adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Eski BDP'liye 89 yıl hapis!
Eski BDP'liye 89 yıl hapis! Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yol kesip bir polisin yaralanmasına neden oldukları gerekçesiyle haklarında dava açılan ve aralarında kapatılan eski BDP Elazığ İl Başkanı Turan Çelik'in de bulunduğu 11 sanığın her biri 89 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Elazığ’da "yol kesme"ye 983 yıl hapis cezası
Elazığ’da "yol kesme"ye 983 yıl hapis cezası Aralarında eski BDP Elazığ İl Başkanı Turan Çelik’in de bulunduğu 11 sanık, toplam 983 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı
29.09.2021 Gündem
İzmir'de 8 kişi tutuklandı! Sosyal medyadan...
İzmir'de 8 kişi tutuklandı! Sosyal medyadan... Zanlıların, sosyal medya aracılığıyla terör örgütü PKK'nın propagandasını içeren video ve fotoğraflar paylaştıkları, güvenlik güçleri ve devlet büyüklerine hakaret ettikleri belirlendi
29.09.2021 Gündem
Bombalarla yakalandı! Sahilde patlatacaktım
Bombalarla yakalandı! Sahilde patlatacaktım ANTALYA'da, geçen yıl Aralık ayında Konyaaltı sahilinde 2 plaja zaman ayarlı el yapımı 2 bombayı 15 dakika arayla patlayacak şekilde yerleştirdikten sonra üzerindeki üçüncü patlayıcıyla yakalanan Mehmet Şeran, bombaları kimse zarar görmeden patlatmak için kimsenin olmadığı saatte sahile götürdüğünü ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem
İsim farklı örgüt aynı
İsim farklı örgüt aynı Terör örgütü PKK, kanlı eylemlerini bünyesindeki paravan örgütlere yıkarak özellikle batılı ülkelerin tepkilerinden kurtulmaya çalışıyor. Şehirlerde sivillerin hayatını kaybettiği saldırıları Kürdistan Özgürlük Şahinleri olarak bilinen "TAK" üstlenirken özellikle güneydoğuda halkın evlerini terk etmelerine neden olan çatışmaları örgütün sözde gençlik yapılanması YDG-H sahipleniyor. Sınırın Suriye tarafından yapılan saldırılarda fail PYD/YPG olurken güvenlik güçlerine yönelik saldırılar ise PKK tarafından üstleniliyor.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! PKK'da kış paniği
Son dakika! PKK'da kış paniği Milliyet gazetesi yazarı Tolga Şardan, PKK'nın kış taktiklerini köşesine taşıdı. Örgütün yeni stratejisi hücre tipi yapılanma. Suikast ve sabotaj yapacaklar...
29.09.2021 Gündem
Kandil referansı şart koşuluyor
Kandil referansı şart koşuluyor DBP ve HDP’li belediyelerde işe girmek için Kandil’de bir yakınınızın bulunması en önemli şart. Hendek kazanlar ise işe gitmeseler de maaş alıyor. Kandil referansıyla işe girenlerden ayrıca PKK’ya yakın bir derneğe zorla bağış alınıyor.
29.09.2021 Gündem
Hatay'da PKK operasyonu: 13 gözaltı
Hatay'da PKK operasyonu: 13 gözaltı HATAY'da PKK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda YDG/H üyesi oldukları belirlenen 13 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı İZMİR'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Diyarbakır Belediye Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla saldırı düzenleyecekleri belirlenen PKK/KCK terör örgütünün sözde gençlik yapılanması YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) 12 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Belediyeye ait binadan terör örgütüne ait malzemeler çıktı!
Belediyeye ait binadan terör örgütüne ait malzemeler çıktı! Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, aralarında DBP yöneticilerinin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
PKK sırtındaki Türk bayrağını sildirmesi şartıyla bıraktı!
PKK sırtındaki Türk bayrağını sildirmesi şartıyla bıraktı! Sırtında Türk Bayrağı dövmesi bulunduğu için Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H tarafından rehin alınan ve 1 haftalık işkencenin ardından Türk Bayrağını 20 gün içerisinde sildirmesi şartıyla serbest bırakıldıktan sonra Mersin'e kaçan Süleyman Akay, devlet büyüklerinden iş istiyor.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın katliam otoparkı
PKK'nın katliam otoparkı Terör örgütü PKK'nın 11 polisi şehit ettiği Cizre Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne yönelik saldırıda da kullanılan bombalı araçların Cudi Dağı'ndaki ormanlık alanda saklandığı belirlendi...
29.09.2021 Gündem
PKK'nın Suriye oyunu
PKK'nın Suriye oyunu Suriye'nin kuzeyinde özerk yapı oluşturmaya çalışan terör örgütü PKK, kamufle olmak için bölgede Demokratik Birlik Partisi (PYD) ismiyle faaliyet gösteriyor...
29.09.2021 Gündem
PKK’ya yönelik operasyonda 14 kişi tutuklandı
PKK’ya yönelik operasyonda 14 kişi tutuklandı İzmir’de, PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan YDG-H üyesi 9 kişi ile 5 dernek yöneticisi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
PKK yeniden hareketleniyor
PKK yeniden hareketleniyor Milliyet yazarı Tolga Şardan, bugün köşesinden çok önemli uyarılarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
PKK operasyonunda Fetullah Gülen'in kitapları çıktı
PKK operasyonunda Fetullah Gülen'in kitapları çıktı İzmir'de, terör örgütü PKK'nın ilk eylem yapma yıl dönümünde, polise saldırı hazırlığında olan YDG-H üyesi 11 kişi yapılan operasyonla yakalandı. Öte yanda ilk defa bir PKK operasyonunda, Fethullah Gülen'in kitaplarının çıktığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
İzmir’de PKK operasyonu: 11 gözaltı
İzmir’de PKK operasyonu: 11 gözaltı İZMİR’de, bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik 5 ilçede yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İzmir’de PKK operasyonu: 11 gözaltı
İzmir’de PKK operasyonu: 11 gözaltı İZMİR’de, bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik 5 ilçede yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
5 YDG-H'lı gözaltına alındı
5 YDG-H'lı gözaltına alındı İstanbul'daki operasyonda, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
YDG-H'nin sözde Isparta sorumlusu yakalandı
YDG-H'nin sözde Isparta sorumlusu yakalandı Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ın sözde Isparta sorumlusu gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Vezneciler'i kana bulayan hainlerin görüntüsü
Vezneciler'i kana bulayan hainlerin görüntüsü İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Vezneciler’de Çevik Kuvvet minibüsüne yapılan ve 6’sı polis, 5’i sivil 11 kişinin can verdiği bombalı saldırının faillerini tespit etmek için geniş çaplı soruşturma yürütüyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ydg-H ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ydg-h haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.